Invitat recent în podcastul lui Peter Crouch, prunțul William a vorbit pentru prima dată despre relația lui cu Kate Middleton, mama copiilor lui, dar și despre cadourile pe care i le-a făcut de-a lungul timpului. Stânjenit, ducele de Cambridge a recunoscut că nu este un soț model când vine vorba de cadouri, mărturisind că soției sale el i-a făcut doar cadouri nepotrivite. Deși în curând va deveni rege și nu duce lipsă de bani, acesta susține că nu se pricepe deloc să facă cadouri persoanelor dragi. Însă, acesta a ținut să precizeze că cel mai rău a dat-o în bară la începutul relației lui cu Kate, nu că acum ar fi schimbat ceva.

„I-am luat soției mele un binoclu odată. Nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta se întâmpla la începtul relației. Nu a mers bine. Sincer, nu am idee de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la acea vreme”, a declarat Prințul William.

Mai mult, el a mărturisit că apoi i-a dat ani la rând cadou câte o jachetă de ploaie.

Kate Middleton a împlinit 40 de ani pe 9 ianuarie, iar casa regală britanică a publicat trei imagini cu ea spectaculoase. Ducesa a profitat de ocazie Kate Middleton i-a adus un omagiu prințesei Diana în imaginile de la aniversarea a 40 de ani!

Citește și:

Actorul Josh Duhamel se căsătorește din nou la 49 de ani. Iubita lui e cu 21 de ani mai tânără

Kristin Davis recunoaște că face orice să-și păstreze trăsăturile de odinioară