Toată lumea a vrut ca această zi să fie una cât mai specială. Astfel, prințul Harry a avut grijă să îi ia un cadou special nepoțelului său, iar acesta are legătură cu regretata lui bunică, prințesa Diana, care s-a stins din viață la doar 36 de ani.

Ducele de Sussex i-a cumpărat prințului Louis una dintre primele ediții a cărții cărții „Winnie The Pooh”. Volumul este extrem de rar și a costat 8000 de dolari.

Cadoul special pe care prințul Louis l-a primit de la unchiul lui, prințul Harry. Legătura emoționantă pe care îl are cu regretata prințesă DianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle nu se potolește. Ce acuzații aduce din nou familiei regale. Fiica lui refuză să mai vorbească cu el

Cartea datează din 1926

Cartea datează din 1926 și face parte dintr-o colecție de 30,000 de exemplare. Ea a fost achiziționată de către prințul Harry de la Peter Harrington, specialist în ediții limitate și rarități.

Prințul Harry a declarat că își dorește să înceapă o mică biblotecă pentru cel de-al doilea nepoțel al lui, ca un omagiu adus regretatei lui mame, prințesa Diana, care obișnuia să-i citească  lui Harry, când era mic, povești înainte de culcare.

”Unele dintre cele mai dragi amintiri ale prințului Harry sunt cele în care mama lui îi citea povești înainte de culcare. Ea iubea toate poveștile clasice, iar Harry a avut ideea de a-și recrea o bibliotecă cu astfel de rarități”, a declarat un apropiat al roșcovanului pentru Daily Mirror.

Citește și: