Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița, pe micuța Josephine, într-o locație de vis alături de familie și prieteni. Cei doi i-au făcut apoi un cadou cu o însemnătate aparte.

Proaspeţii părinți i-au cumpărat fiicei lor un tablou cu harta astrală din ziua în care s-a născut, precum și la ora la care aceasta a venit pe lume, moment în care ei au simțit bucuria de a deveni părinți pentru prima dată.

Numele fetiței este scris pe harta stelară, alături de niște versuri, prin care părinții ei îi spun cât o iubesc. De altfel, acestea sunt niște versuri dintr-o melodie a lui Smiley, compusă special pentru Josephine: “Ai adus Soarele cu tine,/Pentru noi e răsărit,/Ne-ai arătat că până acum,/Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni…Pe nimeni până la tine.”

„Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte”, a spus Gina Pistol.

Citește și: Gina și Smiley au făcut public chipul micuței Josephine. Cum arată fetița Ginei și a lui Smiley

Josephine s-a născut pe 9 martie

După nașterea fetiței lor, Smiley a publicat un mesaj în care anunța cât de fericit este că este tată pentru prima dată și a numit venirea pe lume a lui Josephine drept cea mai frumosă poveste.

gina 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: . Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfectă.Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”, a transmis Smiley, pe Facebook.

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, a scris tăticul Smiley după botez.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, iar micuța lor, Josephine Ana este o adevărată minune. Încă de la bun început au ținut să fie cât mai discreți și au evitat să-i expună chipul micuței, dar au descris-o cum au știut ei mai bine: „Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a spus Gina în urmă cu două luni.

Citește și:

Daliana Răducan și Răzvan Simion, ipostază de milioane. În ce postură s-au pozat cei doi

Secrete din viața lui Brigitte Macron. Drama prin care a trecut și a marcat-o pe parcursul întregii vieți