Harry și Meghan, duci de Sussex, vor călători în Australia în octombrie, pentru Jocurile Invictus. Până atunci, prințul dorește ca reședința să fie deja cumpărată.

Conform indicațiilor date de prinț, casa trebuie să fie într-o zonă izolată, pe cât posibil în sălbăticie, departe de tot, astfel încât cuplul să se bucure de intimitate. O condiție de bază e însă să nu fie mai departe de o oră de mers cu mașina de un aeroport.

Neapărat trebuie să aibă o podgorie

Apoi, Harry dorește ca aceasta să aibă și o podgorie, cât e mică, pentru că Meghan este fascinată de procesul de obținere a vinului. Nu o dată americanca de 36 de ani a declarat că își dorește să învețe acest proces.

Harry și Meghan vor să folosească această reședință măcar de două ori pe an.

Gestul de a cumpăra o casă în Australia e și unul simbolic, prințul dorind să arate astfel că dorește întărirea relațiilor cu această țară.

Zone una și una

Presa australiană deja speculează în ce loc ar putea cumpăra prințul casa. Iată cele trei opțiuni: Valea Kangaroo, pe coasta sudică a New South Wales, domeniul Sarabah, aflat la o oră de Brisbane, în Queensland, care deja deține o podgorie și o cramă, sau McCallum, o proprietate de lux, dar și cu un aer rustic, cu cinci dormitoare, în Michelago, nu departe de Canberra.

Foto: Hepta

Vezi și Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat locul în care merg în luna de miere. E unul dintre cele mai plictisitoare locuri de pe Pământ, dar are legătură cu regina

Citește și: