Andreea Ibacka este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes și o fetiță superbă, dar și foarte mulți prieteni. Drept dovadă, la ziua ei au venit aproape 100 de invitați.

„Am plâns de ziua mea. S-a întâmplat o telenovela în viața mea.  Am avut o aniversare ca în filme, mai grozavă ca în filme, pe care nu o să o uit niciodată, pentru că 80 de oameni s-au strâns la noi acasă să-mi facă o petrecere surpriză, pe care eu nu am mirosit-o nici 1%. Nu știu dacă să mă îngrijorez pentru că mi-am pierdut din vigilență sau să mă bucur pentru că oamenii ăștia minunați au făcut tot efortul din lume pentru a pregăti în cel mai mic detaliu un eveniment în toată regula pe la spatele meu
”, a declarat Andreea,  în emisiunea „Vorbește lumea”.

Cabral, surpriză uriașă pentru Andreea Ibacka de ziua ei. Soția lui a izbucnit în lacrimiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„M-am emoționat foarte tare. Capul răutăților a fost soțul. Nu de alta, el a fost plecat câteva zile și s-a întors chiar de ziua mea. Plus că de obicei, el nu face surprise. De obicei, îmi dă cardul și mergem la mall.(…) Eu m-am văitat tot timpul că fiind născută în august, nimeni nu venea la ziua mea pentru că erau în concediu. Nici măcar bomboane nu duceam la școală ”, a mai spus frumoasa blondă.

„Pentru mine Andreea este partenerul meu în crimă”, a spus și Cabral, care a vrut să facă ceva cu adevărat grandios pentru Andreea, invitând la ziua soției sale mai mulți oameni decât la botezul fiicei lor, Namiko.

 

Cabral și Andreea formează un cuplpu din 2008 și sunt căsătoriți de 8 ani. Ei au devenit părinți pe  4 decembrie 2018, când Andreea a adus-o pe lume pe frumoasa Namiko, care împlinește nouă luni.

Citește și: