”S-au făcut 8 ani de când am făcut femeie serioasă din ea. Ani perfecți? Departe de așa ceva. Fiecare cu greșelile lui. Plus rateurile comune… împreună”, a scris el pe blog.

În stilul său caracteristic și plin de sinceritate, Cabral recunoaște că el și Andreea sunt departe de a fi cuplul perfect. ” Au încercat mai mulți „să ne vândă” drept cuplul perfect. Am râs. Departe de așa ceva. Nici nu ne-am propus… și oricum nu reușeam”.

Conștient că fanii așteaptă de la el ”rețeta succesului” sau măcar câteva sfaturi pentru o relație reușită și longevivă, Cabral a continuat: ” Acum era momentul în care să încep cu sfaturi și pilde. Să explic ce e de făcut și cum trebuie făcut, astfel și alții să se bucure de… dar nu. Doamne, apără și păzește, că încă nu m-am dilit de tot la cap.

Sfaturi n-am. Nici pilde. Doar povești. Unele de râs, altele… cu mai puțin râs”.

În final, Ceabral și-a portretizat succint, amuzant și plin de iubire încercată soția: ”în felul meu, o iubesc tare pe creștina asta. În felul meu ciudat, imperfect, cu greșeli și rateuri… o iubesc tare mult.

Nici nu prea înțeleg de ce, că-i acră și ciufută, încăpățânată și avântată, prea harnică și mult prea ambițioasă… dar asta e, m-am pricopsit cu ea”.

Vezi și Andreea Ibacka și Cabral și-au botezat fetița. Detaliul cu care au atras admirația tuturor. Cum au pozat-o pe Namiko

Citește și: