Sâmbătă, 14 mai, micuțul Tiago, fiul Andreei Ibacka (36 de ani) și al lui Cabral Ibacka (44 de ani) a primit sfânta taină a botezului. Băiețelul a fost nășit de Răzvan și Irina Fodor, bunii prieteni ai părinților lui. Răzvan și Irina sunt și nașii de cununie ai soților Ibacka, dar au nășit-o și pe fetița lor, Namiko (3 ani). Micuțul Tiago a venit pe lume pe 5 octombrie 2021, iar sâmbătă a avut parte de prima petrecere mare din viața lui.

Citește și: Cât a crescut băiețelul Andreei și al lui Cabral Ibacka! Imaginile înduioșătoare publicate de mama micuțului

Citește și: Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului. Decor de vis și ploaie de vedete

Cabral și-a botezat băiețelul

După ceremonia de la biserică, invitații au fost așteptați acasă la Cabral, în curtea lor spațioasă, după cum a anunțat chiar mămica Andreea, pe Instagram: „Weekendul acesta vine cu un moment tare special pentru noi. Un super eveniment – acasă – pe care îl pregătim de câteva luni. Din multe puncte de vedere… dacă vă arăt câte liste peste liste am avut și am bifat!”.

botez-cabral-andreea-ibacka-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De la petrecere nu au lipsit soții Radu Vâlcan și Adela Popescu, dar nici Ruxandra Ion, supranumită „mama telenovelelor”. Aceasta din urmă și-a pus amprenta asupra carierelor tuturor, datorită telenovelelor pe care le-a creat la Acasă TV și în care au jucat atât Andreea, cât și Radu, Răzvan Fodor și Adela.

Adela Popescu, Andreea Ibacka și Irina Fodor au fost superbe în ținutele alese, toate trei fiind mămici tinere și frumoase. Nici domnii nu au fost mai prejos și au ales outfit-uri relaxate, așa cum e firesc pentru o petrecere în aer liber.