Au reînceput filmările pentru show-ul „Ce spun românii”, anunță PRO TV. După o scurtă vacanță, timp în care în grilă a intrat „Batem palma?”, show prezentat de Cosmin Seleși, Cabral s-a întors la job-ul care l-a consacrat:

”Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același «Ce Spun Românii?». Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

«Ce Spun Românii?», cifre impresionante

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea «Ce Spun Românii?». 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut.

La nivel de audiență, de când s-a lansat în 2015, emisiunea Ce spun românii a atins în medie peste 1 milion de telespectatori, la nivel Național, în fiecare ediție. Anul trecut, pe targetul Național 21-54, ESOMAR ABCD, ca medie de audiență, quiz show-ul a fost peste principalul competitor.

Ce se va întâmpla cu „Batem palma?”, show-ul lui Cosmin Seleși?

La finalul celor 60 de ediții de succes, lider de audiență pe acel slot, primul sezon „Batem Palma?” se va încheia săptămâna viitoare când calculatorul îi va alege pe ultimii concurenți care se vor lua la întrecere cu norocul și vor elimina cutiile aflate în joc, cu dorința de a câștiga premiul cel mare de 100.000 lei. Show-ul se va întoarce pe micile ecrane în curând.

Cabral și-a dorit o pauză de televiziune

În toamna anului trecut, Cabral Ibacka (45 de ani) a scris pe blog-ul lui un text care a ridicat câteva semne de întrebare la vremea respectivă. Într-o notă tristă, prezentatorul TV a mărturisit că a obosit și că are nevoie de o pauză prelungită. Ulterior, PRO TV a anunțat că emisiunea „Ce spun românii?”, prezentată de Cabral la PRO TV, iese din grilă după 7 ani de difuzare.

„Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi. Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei”, este o parte din mesajul scris de Cabral, pe blog.

Citește și: Poze noi cu fiul lui Cabral, în vacanță. Tiago seamănă cu mama lui

Citește și: Reacția lui Cabral după prima zi fără emisiunea ”Ce spun românii” pe post. ”De ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate”

Citește și: Fetița lui Cabral a împlinit 4 ani. Pozele cu Namiko și familia sunt adorabile. „Așa îi este ei cel mai bine, când suntem toți. Ea îi aduce pe toți împreună”

Citește și: Emisiunea lui Cabral, scoasă din grila PRO TV. Mesajul prezentatorului: „Am obosit. O să mă opresc puțin. Puțin mai mult…”