Cabral este un bărbat norocos, care are o familie de poveste. Are o soție minunată, Andreea Ibacka, cu care are doi copii, pe Namiko și pe Tiago, mai are o fată adolescentă, din mariajul cu Luana Ibacka, dar și doi tați, căci mama lui și-a refăcut viața alături de un bărbat „de zahăr”. Tatăl adoptiv al lui Cabral este Mircea Boldea (64 de ani), practicant de arte marțiale din 1971, acum unul dintre cei mai respectați antrenori din țara noastră.

Cabral are o soră din mariajul mamei lui cu Mircea Boldea

Absolvent al Școlii Naționale de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, Mircea Boldea a fost vicepreședinte al Federației Române de Arte Marțiale de Contact. Și Argentina Boldea, mama lui Cabral, are legătură cu acest sport. Femeia a început să se antreneze în sporturile de contact din 1983 și a fost antrenor-coordonator al lotului național de kickboxing și thaiboxing, dar și vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact. Când Cabral avea 6 ani, în viața lui a apărut Artemis, sora din partea mamei, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

cabral-si-sora-lui-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, povestea Cabral, la PRO TV.

Într-o postare mai veche, de pe Facebook, Cabral sublinia cât de mult seamănă sora lui cu mama lor. „Fără legătură cu nimic în special, m-am gândit azi să v-o prezint pe buzoianca ce mi-a dat viață. Tocilară și ambițioasă, aici era mândră și cuminte fată de preot la școală. Sor’mea, Artemis Boldea, e leită mama.
Și amândouă fiice ale mele au trăsături de la ea”.

Într-adevăr, Artemis seamănă leit cu Argentina și unde mai pui că s-a molipsit, și ea, de microbul kickboxing-ului. Și, evident, și cabral. La varsta de 17 ani, Cabral a câștigat titlul de vicecampion în Cupa Europei la Kickboxing.

argentina-boldea-si-cabralSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine este tatăl biologic al lui Cabral

Tatăl biologic al lui Cabral este Alexandre Ibacka Dzabana, un bărbat de origine congoleză, care a absolvit Facultatea de Medicină la București. În timpul facultății, acesta a avut o relație cu mama lui Cabral. În prezent, bărbatul are 79 de ani și este un medic reputat și personaj foarte influent in Congo. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” (PRO TV) mai are frați și din partea tatălui biologic, însă aceștia locuiesc în Africa.

Citește și: Cum arată vacanțele lui Cabral și Andreea Ibacka, cu doi copii mici: „Am toată farmacia cu mine!”

Citește și: Tatăl Andreei Ibacka a împlinit 60 de ani. Imagini de la petrecere cu soția, fiica, ginerele Cabral și nepoțeii Namiko și Tiago

Citește și: Soacra lui Cabral, o bunică tânără și frumoasă! Andreea Ibacka și-a adus mama la emisiune

Citește și: Fiica cea mare a lui Cabral Ibacka refuză să mai primească bani de la tatăl său. Ce motiv are Inoke