Invitat în emisiunea la Măruță, de la PRO TV, actorul și prezentatorul TV a povestit despre cum a încercat să se apropie de tatăl său, în ciuda faptului că acesta l-a părăsit când avea doar câteva săptămâni.

„A plecat când aveam eu două săptămâni. A plecat la pâine și acolo a rămas, era o coadă la franzele, nu a mai găsit drumul spre casă.

Nu mai e demult treaba sensibilă, eu am crescut cu tată, Mircea îl cheamă, am ajuns copt încât să nu aduc lucruri dureroase că îmi fac mie rău. (…)”, și-a început vedeta dezvăluirile, dând de înțeles că a trecut demult peste frustrări și resentimete.

„Am mai vorbit când aveam 13 ani și jumătate, l-am sunat când aveam 26 de ani și apoi ne-am văzut când aveam 32 de ani. (…) A fost ciudat când l-am văzut.(…)

La 26 de ani, de ziua mea l-am sunat. El stătea în Congo. L-am sunat și am vorbit câteva zile, dar nu a durat relația. Apoi la 30 și, m-am dus cu fiica mea mare la Paris, l-am cunoscut pe el și pe frații mei, am acolo doi frați, două surori, mai am o soră în Barcelona și un frate în Canada. Mai am un frate în Congo. Șase în total. (…) Nu te uita așa, tata a avut dragoste de dat.(…)

Nu mai vorbesc acum cu tata, el e în Congo, e în politică, e cu treaba lui. (…) Nu mi-a lipsit, am avut tată. Dacă nu aveam, îmi lipsea (…) S-a întâmplat și așa a decurs viața. (…) Nu a fost ușor, dar așa a fost. Sunt oameni care se luptă din prima zi. Aia e, nu toți pot să fie părinți. Mama a fost bombă, foarte puternică buzoianca.”, a declarat Cabral în stilul caracteristic.

Cum l-a transformat lipsa tatălui

Cabral povestea la un moment dat pe blogul său suferințele prin care a trecut în copilărie. Prezentatorul TV spune că este încă marcat de traumele din primii ani de viață și că a muncit din greu pentru a-și depăși condiția.

Abandonat de tată la doar câteva săptămâni, Cabral a fost crescut de mama sa.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață.

Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”, povestea prezentatorul TV.

Cabral a schimbat multe joburi până a ajuns să lucreze în televiziune.

„Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi (…) Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas.(…)

Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de „nu poți”, a mai povestit prezentatorul TV.

Deși are în spate o poveste tristă pe care a transformat-o în succes, prezentatorul TV spune că nu se consideră un exemplu, însă îi încurajează pe toți să aibă încredere în ei și să lupte pentru ceea ce-și doresc în viață.

„Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am dat exemplu, pentru că nu cred că merit. (…) Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele.

Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. (…) Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a mai dezvăluit vedeta.

Cabral, poză rară din familie: „E sor-mea. Și nu există mai multă dragoste. Efectiv nu există”

Nu demult, prezentatorul de la PRO TV o prezenta tuturor prietenilor virtuali pe sora lui după mamă, care a apărut în viața lui când el avea 6 ani. De atunci, nimic nu i-a mai despărțit și au o legătură unică.

Cabral, poză rară din familie: „E sor-mea. Și nu există mai multă dragoste. Efectiv nu există”. Artemis seamănă leit cu mama ei

Părăsită de tatăl lui Cabral, mama lui și-a refăcut viața alături de un bărbat „de zahăr”. Tatăl adoptiv al lui Cabral este Mircea Boldea (64 de ani), practicant de arte marțiale din 1971, acum unul dintre cei mai respectați antrenori din țara noastră.

Absolvent al Școlii Naționale de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, Mircea Boldea a fost vicepreședinte al Federației Române de Arte Marțiale de Contact. Și Argentina Boldea, mama lui Cabral, are legătură cu acest sport. Femeia a început să se antreneze în sporturile de contact din 1983 și a fost antrenor-coordonator al lotului național de kickboxing și thaiboxing, dar și vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact.

Cum arată vacanțele lui Cabral și Andreea Ibacka, cu doi copii mici: „Am toată farmacia cu mine!”

Când Cabral avea 6 ani, în viața lui a apărut Artemis, sora din partea mamei, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”povestea Cabral, la PRO TV.

Într-o postare mai veche, de pe Facebook, Cabral sublinia cât de mult seamănă sora lui cu mama lor. „Fără legătură cu nimic în special, m-am gândit azi să v-o prezint pe buzoianca ce mi-a dat viață. Tocilară și ambițioasă, aici era mândră și cuminte fată de preot la școală. Sor’mea, Artemis Boldea, e leită mama.
Și amândouă fiice ale mele au trăsături de la ea”.

Într-adevăr, Artemis seamănă leit cu Argentina și unde mai pui că s-a molipsit, și ea, de microbul kickboxing-ului. Și, evident, și Cabral. La varsta de 17 ani, Cabral a câștigat titlul de vicecampion în Cupa Europei la Kickboxing.

cabral-si-sora-lui-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cât despre tatăl biologic al lui Cabral, acesta este Alexandre Ibacka Dzabana, un bărbat de origine congoleză, care a absolvit Facultatea de Medicină la București. În timpul facultății, acesta a avut o relație cu mama lui Cabral. În prezent, bărbatul are 79 de ani și este un medic reputat și personaj foarte influent in Congo.

Vezi și Fiica cea mare a lui Cabral Ibacka refuză să mai primească bani de la tatăl său. Ce motiv are Inoke

Citește și: