Cabral e pur și simplu topit după fata lui. Cine n-ar fi? Fetița e o scumpă și topește inimi de fiecare dată când în preajmă e un aparat de fotografiat.

Cel mai probabil Andreea a imortalizat un moment de tandrețe între Cabral și fiica lui, care a fost apreciat de zeci de mii de urmăritori de pe conturile sociale.

Câteodată așa sunt eu. Dar tati tot zâmbește, așa că e bine.Andreea Ibacka spune că ursul e mândru. Dar eu cred altceva… Cabral e mândru și fericit.Și eu sunt uneori botoasă.Semnat: Piticania.

Publicată de Namiko pe Miercuri, 14 octombrie 2020

„Câteodată așa sunt eu. Dar tati tot zâmbește, așa că e bine.

Andreea Ibacka spune că ursul e mândru.

Dar eu cred altceva… Cabral e mândru și fericit.

Și eu sunt uneori botoasă.

Semnat: Piticania”, a scris Cabral în dreptul fotografiei cu ei doi, dând de înțeles că acestea ar fi vorbele fiicei sale.

Namiko s-a născut la începutul lunii decembrie 2018 și în curând va împlini 2 ani. Imediat după naștere, Cabral a anunțat pe rețelele sociale venirea pe lume a fiicei cu numărul 2.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke şi al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-aţi făcut praf cu mesajele de ieri. V-aţi oprit şi ne-aţi urat frumos, de m-a luat şi mai tare de cap. Şi pentru asta vă mulţumim!!!

În al doilea rând, pare că mulţi au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine aşa, mai ales pentru ele. Şi vă mulţumim că înţelegeţi treaba asta. Pitica e bine. Grăsuţă, scandalagioaică şi atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine şi ea. Mă rog, fericită leşinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ţine de deşt, eu leşin… d-astea“, scria Cabral atunci.

Între timp, Cabral și Andreea au renunțat la decizia de a nu o expune pe Namiko. Micuța e prea fotogenică să nu fie arătată și fanilor.

Vezi și Cele mai recente imagini cu Namiko au cucerit internetul! Ce mult s-a schimbat micuța: „Picătură din tine!

Citește și:

Cum arată mama lui Mihai Morar. Cum îl răsfață aceasta pe omul de radio

Carmen Moise a fost diagnosticată cu COVID-19 chiar înainte de a naşte. Cum se simte jurnalista