Deși a felicitat-o și față în față, Cabral a ținut să transmită un mesaj și în mediul online de ziua de naștere a partenerei sale de viață. Cei doi urmează să devină din nou părinți peste puțin timp.

”Azi e ziua ei. Și n-o să-i fac o declarație din aia siropoasă, că după atâta amar de vreme știe ea bine cum stă treaba cu sentimentele colegului de apartament. Și-aveam în plan s-o sărbătoresc frumos în weekend, dar sâmbătă sunt la party La Ponton, așa că iar îmi iau apă, paie și bătaie!”, a scris Cabral pe Facebook.

”Oricum ar fi… au trecut 14 ani deja, dar la cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii, pare că au trecut doar peste mine anii ăștia, că ea e neschimbată. La mulți ani, corcodușo, să ne fii fericită!”, a completat el.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilal ei, Cabral mai având o fată din altă căsătorie. Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul cu aceasta o are pe Inoke.

Cabral a aflat recent sexul bebelușului pe care soția sa, Andreea Ibacka urmează să-l aducă pe lume. Tată a două fete, Cabral va fi acum și tată de băiat.

De trei încercări a avut nevoie Andreea Ibacka pentru a-i dezvălui soțului ei sexul bebelușului. Actrița a ales cea mai în vogă metodă de dezvăluire a sexului bebelușului – pinata cu confetti colorate în roz sau albastru, și a filmat totul, chiar și încercările nereușite, pentru că, inițial, Cabral nu a vrut nici în ruptul capului să știe sexul bebelușului.

Vezi și Andreea Ibacka a dezvăluit sexul bebelușului.Reacția fabuloasă a lui Cabral

Citește și:

Drama ascunsă a lui Fuego: Cum a murit tatăl lui și ce probleme de sănătate a moștenit de la el

E miliardară, dar își face cumpărăturile singură. Cine e vedeta care-și umple coșul la supermarket