Îndrăgitul prezentator TV, ce va fi și gazda emisiunii „Cântă acum cu mine”, a făcut dezvăluiri amuzante în  cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV. Cabral a povestit cum au ales numele de Namiko pentru fetița lui și a Andreei, la sugestia lui Inoke, fiica lui mai mare, în vârstă de 16 ani, pe care o are din mariajul cu Luana. Mai mult, când vorbește despre micuță, Cabral îi spune  „găină”.

”Inoke are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero”, a spus Cabral.

Cabral mărturisește că e grea viața de tătic: „Mă apropii de copil și mi se spune…”. Cum își alintă fetițaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Inoke a propus numele fetiței

”Namiko este ”copilul valurilor”. Am căutat un nume foarte mult, nu neapărat că voiam ceva … dar efectiv nu simțeam că am găsit numele pe gustul nostru. Sunt foarte multe nume frumoase pe lumea asta, dar nu simțeam noi, parcă nu se lipea. Și a venit Inoke, prima mea fiică, și ne-a zis: Uite, eu am un nume care cred că s-ar potrivi. Eu vi-l spun, o să vă șocheze, probabil o să vă terciuiască creierii dar, după aceea, probabil că s-ar putea să vă placă. Namiko”. Se mănâncă? Nu. Zboară? Nu, înoată. Și ne-a explicat ce și cum și, după câteva săptămâni, ne-am hotărât”, a povestit acesta.

Cabral a mai dezvăluit că viața de tătic nu este simplă, pentru că mama și soacra sa au făcut echipă cu Andreea și îi pun tot felul de condiții.

”Fetele se înțeleg foarte bine. Totul e bine. Maică-mea și soacră-mea s-au reactivat și au făcut gașcă împreună cu Andreea, iar eu, când vreau să mă aproprii de copil e… ”Tricoul l-ai schimbat? Haide, schimbă tricoul, spală-te pe mâini””. Și, mă apropii de copil și mi se spune: OK, hai că o agiți! Băi, e fii-mea”, se plânge Cabral, în glumă.

Andreea și Cabral își mai doresc un copil

Andreea spune că a dorit să nască pe care naturală, dar sarcina ajunsese deja la 9 luni și jumătate, așa că a încercat tot felul de metode. ”Am urcat scări, am ridicat greutăți, din păcate, a fost nevoie să fac cezariană. Am avut un copil foarte mare, iar eu aveam oasele înguste”.

Soția lui Cabral și-a revenit foarte repede după sarcină și afișează deja o siluetă de invidiat.  ”Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacționat bine. La naștere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ținut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu știu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel”, a mărturisit Andreea în emisiunea „Vorbește lumea”. De asemenea, ea a dezvăluit că își dorește deja al doilea copil.

 

Citește și: