Cabral (44 de ani) și Andreea (36 de ani) Ibacka au devenit pentru a doua oară părinți pe 5 octombrie 2021, când în viața lor a apărut micuțul Tiago. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 3 ani și jumătate. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV, mai are o fiică de 19 ani, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka. Este un tată mândru și fericit și tocmai asta a dorit să le transmită și celor 250.000 de urmăritori de pe Instagram.

Cabral Ibacka, poză adorabilă cu cei doi copii, Tiago și Namiko

Cabral a publicat o poză adorabilă, în care apare ținându-i în brațe pe Tiago și pe Namiko. Zâmbesc cu gura până la urechi și sunt tare haioși. Cabral i-a mulțumit soției pentru poză și a menționat-o, în mesaj, și pe fiica cea mare, Inoke. Cabral spune că ar fi fost sută la sută fericit dacă i-ar fi avut în brațe pe toți cei copii. „Namiko și Tiago. Doi din trei. Inoke e plecată la facultate, așa că în poza asta 66% fericire absolută. Frumoasă tare poza, Andreea Ibacka”, a scris pe Instagram prezentatorul de la „Ce spun românii?”.

cabral-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cabral, momente dificile cu Inoke, fiica cea mare

Anul trecut în luna mai, înainte ca Tiago să vină pe lume, Cabral a fost invitat la „Vorbește lumea” (PRO TV), unde a recunoscut că are o relație mai încordată cu fiica cea mare, Inoke. „Namiko e nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine copilul. I-a dat și nume, dacă e fată-Petunia, dacă e băiețel e Taz (…) Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm”, a spus Cabral la momentul respectiv.

Citește și: Ce soră frumoasă are Cabral! S-a reunit toată familia la botezul micuțului Tiago! Vedeta PRO TV se înțelege perfect cu tatăl vitreg

Citește și: VIDEO Cabral și-a botezat băiețelul. Mămica Andreea Ibacka și nașa Irina Fodor au fost superbe. Imagini de la petrecerea din curtea casei