Însă, zilele trecute, vedeta Pro TV a publicat, spre surprinderea fanilor, o imagine cu Inoke, fiica din prima căsnicie cu Luana.

„Acum câțiva ani. Cu fata mea, prima, frumușica… nu se simțea bine, așteptam să intrăm la medic.Cam așa arată un tată fiert. Cât iubesc muțunica asta…!”, a scris Cabral în descriere, fotografiei, în care apare cu Inoke.

 

Cabral si fiica luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fanii au reacționat imediat ce au văzut imaginea și au apăsat de mii de ori butonul de „like”. În plus, aceștia au și lăsat foarte multe mesaje pentru prezentator și fiica lui care are acum 17 ani.

„Nu erai fiert,Cabral, simțeai ce simte oricare părinte iubitor”, „Tatii de fete si clipele minunate petrecute in doi, relatia este una speciala”, „Un tatic sensibil si iubitor cu fetita lui! Se vede educatia primită din familie!”, „Fetița ta e deja o domnișoară! Să fiți sănătoși și dragostea dintre voi să nu se stingă niciodată!”, „Dacă ar avea toţi copiii norocul acesta , toate durerile ar trece repede …să aveţi cu toţii sănătate, să vă puteţi fi sprijin reciproc mulţi , mulţi ani”, „Cat a crescut fetita voastra! Ce repede trece timpul si ce bine că are alături, un tata așa “cool”!, sunt câteva dintre mesajele frumoase lăsate de fanii lui Cabral.

Cabral a devenit tata pentru a doua oară pe 4 decembrie. Soția lui, Andreea, a adus pe lume o fetiță, care a împlinit 6 luni și se pare că seamănă mai mult cu tatăl ei.

Îndrăgitul prezentator TV  a povestit cum au ales numele de Namiko pentru fetița lui și a Andreei, la sugestia lui Inoke.

‘Inoke are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero’, a spus Cabral.

‘Namiko este ‘copilul valurilor’. Am căutat un nume foarte mult, nu neapărat că voiam ceva … dar efectiv nu simțeam că am găsit numele pe gustul nostru. Sunt foarte multe nume frumoase pe lumea asta, dar nu simțeam noi, parcă nu se lipea. Și a venit Inoke, prima mea fiică, și ne-a zis: Uite, eu am un nume care cred că s-ar potrivi. Eu vi-l spun, o să vă șocheze, probabil o să vă terciuiască creierii dar, după aceea, probabil că s-ar putea să vă placă. Namiko’. Se mănâncă? Nu. Zboară? Nu, înoată. Și ne-a explicat ce și cum și, după câteva săptămâni, ne-am hotărât’, a povestit acesta.

 

Citește și: