Vedeta PRo TV a scris pe blogul său personal și motivul pentru care el și Andreea au ales să facă acest lucru. Într-un articol, intitulat ”Cum arată Namiko?”, vedeta TV încearcă să explice de ce preferă să respecte intimitatea familiei sale, în ciuda faptului că mulți fani sunt extrem de curioși.  „E drăguță. Noua așa ni se pare”, își începe Cabral articolul.

 

Cabrala a explicatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

”Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo!

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice așteptări atunci când dă „follow” unuia dintre conturile noastre.

Se poate aștepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din șifonier, se poate aștepta să vadă lista cu opționalele mașinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.

La naiba, unii mai nebuni ar putea aștepta să vadă și black on blondes! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.”, scrie Cabral pe blogul său.

Cabral și Andreea au refuzat să facă pictoriale cu micuța

„Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.Dacă tot ai deschis discuția asta… eu nu consider că Prințul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuș’ ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit.
Însăși istoria coroanei este una plină de sânge, crime, abuzuri și incorectitudine… așa că dacă tu ți-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta”, a punctat Cabral.

 

”Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine.

A, iar dacă citești doar unele comentarii pornite din faptul că în unele poze se mai vede câte o mânuță sau vreun crac de-al piticei… îți trece complet cheful de a o expune.

– A, ia uite ce albă e! Păcat, credeam că e mai exotică… [așa e, dezamăgire mare! Și tu care ai plătit bilete pentru exotică și ai primit doar ceva gen Fălticeni… normal că ești îndreptățită să comentezi!]

– Andreea, sigur e a lui Cabral??! Că e cam albă! [nu, bre, nu e a mea, apăi vezi și tu că e prea albă ca să fie a mea! Dar bine că te-ai prins tu imediat, Șerloc, că papagalul de mine s-a uitat la ea aproape șapte luni și nu s-a prins ce nu-i în regulă!]

Bine… acum hai să facem un pas în spate: apar la TV de 21 de ani. Nu mă uimesc comentariile astea, nu-mi iau vreun șoc și trebuie spus și că formează maxim 1% din interacțiunile online pe care le avem”, a completat soțul Andreei Ibacka în articolul menționat mai sus.

Citește și: