E cazul lui Crabral, care a dat startul unei campanii de pe urma căreia se vor bucura oameni aflați în nevoie. Concret, vedeta va munci timp de cinci zile, iar banii obținuți la final vor fi toți donați.

Și nu e vorba despre puțini bani: cel puțin 5.000 de lei.

Poate nu pare mare lucru, dar câți dintre noi ne-am trezi dimineața și am munci pentru alții? Câți ne-am rupe din timpul nostrum prețios pentru a face ceva pentru altcineva?

”Mi-a venit o idee. Să muncesc cinci zile prin străini, iar banii strânși să-i donez către cineva care are probleme. Către un copil, un bătrân… cineva care ar avea nevoie de o mână de ajutor”, și-a expus Cabral planul pe blogul său.

Inițiativa sa a avut imediat ecou. ”Am primit oferte de peste tot, de tot felul, de la fel-de-fel de oameni mișto… să lucrez în construcții și renovări, la o firmă de contabilitate, să fiu barman și ospătar, curier, badigard (mă rog, guard de body) și multe altele.

Am primit pe subiectul ăsta aproape 80 de mailuri. Mă rog, 74, dar suna mai bine <>”.

”Pot spune cu siguranță că donația finală va fi de cel puțin 5.000 de lei”, a explciat vedeta, menționând că suma va fi donată ”100% mai departe”.

”La sfârșitul perioadei în care cârca-mi princiară se va fi curbat de la cele cinci zile de muncă, o să anunț și ce direcție vor lua banii”, mai scris Crabral, afirmând că speră ca ideea sa să câștige și alți adepți, pentru ca oamenii care au nevoie de ajutor, măcar câțiva dintre aceștia, să aibă de câștigat.

”Pentru că… da, în situația cazurilor umanitare ajută și LIKE și SHARE. Dar ajutorul absolut e dat de bani”, concluzionează el.

Vezi și Cabral, surpriză uriașă pentru Andreea Ibacka de ziua ei. Soția lui a izbucnit în lacrimi

Citește și: