Inoke, fiica  pe care Cabral o are cu fosta lui soție, Luana, a avut emoții mari, susținând recent testul de capacitate. Elevă la școala  gimnazială „Ioanid” din București, aceasta a luat note bune, obținând 8.75 la limba și literatura română și 8.50 la matematică, având media finală 8,62 la  examenul de Evaluare Națională.

La doar 15 ani, Inoke s-a transformat într-o adolescentă superbă și atrage toate privirile cu frumusețea ei, moștenind se pare trăsături atât de la tatăl ei, cât și de la mama ei, iar cu siguranță băieții vor face coadă după ea. Așa că se înțelege de ce celebrul prezentator își face deja griji pentru ea și spune că n-ar putea să trăiască fără să știe ce face fiică lui.

Inoke Anne IbackaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Inoke s-a transformat într-o adolescentă superbă

Acesta a declarat într-un interviu că el și fiica lui comunică foarte lejer. „Inoke așa a fost crescută, încurajată să comunice lejer, fără stres și dureri de cap. Desigur, uneori îți spune cu o lejeritate descumpănitoare lucruri care îți întorc universul cu susul în jos, dar asta este, ne-am asumat”, a declarat Cabral, precizând că actuala sa soție, Andreea se înțelege foarte bine cu fiica lui.

De altfel, Cabral se înțelege foarte bine cu fosta lui soție, Luana, și au rămas foarte buni prieteni, reșind să-și crească și să-și educe copilul împreună  frumos, chiar dacă s-au despărțit. Luana Ibacka  și Cabral au avut o relație frumoasă de 5 ani, în care au devenit părinți. Ei au fost căsătoriți doar doi ani, iar apoi au divorțat.