Caine, în vârstă de 85 de ani, și Shakira, de 71, fac așa de multă vreme, astfel că rețeta lor e clar că funcționează. Cei doi sunt căsătoriți din 1973 și au împreună o fiică de 45 de ani, Natasha.

Vorbind despre această găselniță care i-a ținut mariajul în picioare, actorul a declarat: ”Mergi la filmări, ești cazat, ești căsătorit, dar de jur împrejurul tău sunt o grămadă de actrițe frumoase. Știi ce se va întâmpla”.

”Când pleci pentru multă vreme, vizitezi locuri pe care celălalt nu le-a văzut niciodată, mănânci în restaurante în care celălalt nu a fost niciodată, întâlnești oameni pe care celălalt nu i-a întâlnit niciodată.

Amândoi începeți să realizați că ați început să duceți vieți separate și e foarte important să nu faceți asta. Așa că soția mea vine cu mine peste tot”, a explicat actorul.

Cel mai fericit om

Michael Caine se declară întruchiparea fericirii, fiind convins că nimeni de pe Pământ nu e mai mulțumit ca el. ”Nu mă pot gândi la cineva care să aibă o viață mai bună decât a mea. Sunt foarte fericit!”.

”Lumea mă întreabă: <> Și eu răspund: <>”, a mai afirmat actorul, care mai are o fiică, Dominique, de 62 de ani, din căsătoria cu Patricia Haines, decedată între timp.

Vezi și Au divorțat cu scandal după 14 ani de căsnicie! Și-a acuzat soțul de infidelitate

Citește și: