”La mulți ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumosă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu vești proaste. Am venit cu frig” a spus Florin Busuioc înainte de primul buletin meteo după aproape două luni de pauză.

busu_intors_0SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

Florin Busuioc nu-și aduce aminte nimic din ziua infarctului

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic pe, 6 noiembrie, în jurul orei 21.30, după un spectacol la Filarmonica din Craiova. Actorul jucase într-o piesă de teatru, iar la finalul spectacolului a spus că nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul.  Medicii de la SMURD au venit la locul incidentului și au reuşit să-l resusciteze.  După ce pacientul a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean din Craiova, medicii au stabilit că trebuie de urgenţă operat. Florin Busuioc a fost transferat pe 7 noiembrie cu un elicopter SMURD la  Spitalul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. 

”Nu m-am simțit deloc rău în dimineața aia, nu am avut niciun semn”, a declarat Florin Busuioc, în emisiunea lui Măruță. ”Nimic din ziua respectivă nu îmi aduc aminte, absolut nimic. Dimineață am fost la PRO, am făcut știrile, după care, după-amiază, am plecat la Craiova, am jucat piesa de teatru, am terminat. După spectacol mi s-a făcut rău și înțeleg că la un moment dat regizorul m-a întrebat dacă sunt bine și am zis <>, simțeam că sunt slăbit. Mi-a zis <>. Când am zis <>, el s-a speriat, pentru că eu nu am chestia asta, să merg la spital pentru orice prostioară. M-am întors în cabină și am vrut să pun mâna pe scaun și am căzut. Nu îmi mai aduc aminte nimic, știu doar din povestirile lor”, a mai spus actorul și prezentatorul TV.

Citește și: