Cunoscutul coregraf și colegul lui Teo Trandafir de la „Teo Show” e pus pe fapte mari, de această dată alături de simpatica roșcată Ana-Maria Barnoschi, care i-a cucerit pe mulți cu râsul inconfundabil, talentul actoricesc și pașii ei de dans.

În fiecare ediție a show-ului „Roata Norocului”, trei concurenți vor dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a câștiga o serie de premii constând în bani, piese de mobilier, produse cosmetice, electrocasnice, gadgeturi și mașini. O vedetă va concura în fiecare ediție a show-ului, premiile obținute de aceasta mergând către un caz social, ca și în sezoanele precedente.

Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscută publicului în 2012, odată cu implicarea ei în emisiunea ”Roata Norocului”, iar cariera sa în televiziune a continuat cu apariții constante la „WOWBiz””, alături de Mădalin Ionescu și Adelina Pestrițu, și în emisiunea ”Bingo România”, de la Kanal D. Tânăra e pasionată de street dance și a apărut în videoclipuri ale unor artiști celebri din România.

Adrian Cristea, alias Bursucu’, este coregraf de succes, iar de la începutul anului a devenit colegul lui Teo Trandafir la ”Teo Show”. Din această toamnă, Bursucu’ va putea fi urmărit în ambele proiecte de televiziune, atât la ”Roata Norocului”, cât și în emisiunea prezentată de Teo.

Credit foto: Kanal D