Copilul a fost născut natural, iar medicii i-au dat nota 10.

„Sunt foarte fericit, sunt încă in stare de șoc, abia pot să vorbesc, e bucurie greu de descris…”, a declarat Bursucu pentru Wowbiz.

A născut în câteva minute

Andreea a fost foarte norocoasă, nașterea propriu-zisă durând foarte puțin. ”Au fost 20 de minute de la momentul în care am ajuns cu Andreea la recepția spitalului și până la momentul în care a venit pe lume fetița noastră”, a mai spus colegul lui Teo.

”Abia aștept să o țin în brațe, să schimb scutece, să îi fac băiță!”, spunea Bursucu înainte de venirea pe lume a fetiței sale.

”Aveam ochii în lacrimi”

Bursucu a anunțat în direct că va deveni tată, la puțin timp după ce a primit vestea cea mare. ”Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: <>; eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole.

Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă”, spunea el.

Andreea are deja o fetiță

Andreea, iubita lui Bursucu, are deja o fetita. În urmă cu ceva vreme, Oana Roman spunea despre acestea: ”Eu o cunosc foarte bine pe iubita lui. Andreea este o foarte veche prietenă și țin mult la ea. A avut o viață și un destin foarte greu. Și-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani.

Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea și-a crescut singură copilul și nu a mai avut nicio relație până să-l cunoască pe Bursucu, din câte știu eu. El face un fel de navetă între Constanța și București, pentru că Andreea locuiește împreună cu fetița ei acolo”.

Foto: Facebook

Vezi și Roxana Ciuhulescu a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu puțin timp. Băiețelul s-a născut într-o zi extrem de specială. Mesajul emoționant al vedetei

Citește și: