Îndrăgitul actor a cucerit întreaga lume cu look-ul lui îngrijit din serialul fenomen „Dragoste infinită”, unde apărea mai mereu îmbrăcat la patru ace și aranjat. Însă, recent acesta și-a schimbat look-ul și a început să-și lase părul mai lung și mustață.

Noul look îl îmbătrânește și îl schimbă destul de mult și a împărțit fanii în două tabere. În timp ce unele admiratoare sunt încântate și îi fac și așa declarații de dragoste, alții sunt de părere că nu-l prinde deloc.

O mai știi pe Nihan din „Dragoste infinită”? Revine pe micul ecran într-un nou film. Iată cu cine face perecheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Burak își ține părul prins într-o codiță la spate, iar motivul pentru care a optat pentru acest look ar fi  faptul că celebrul actor se pregătește intens pentru un nou rol într-un serial, în care îl va interpreta pe Osman Gazi, fondatorul Imperiului Otoman.  Burak încă nu a confirmat că a acceptat rolul, însă această schimbare ar întări acest zvon, potrivit presei turce.

Citește și: Andreea Mantea arată demențial în costum de baie. Nu are pic de celulită.  Iată cum își menține silueta

Burak Özçivit va deveni tătic în luna aprilie

Burak s-a căsătorit pe 29 iunie cu  actrița Fahriye Evcen. Cei doi au avut parte de o nuntă grandioasă pe 29 iunie, pe malul Bosforului, în prestigioasa  locație Sait Halim Paşa Yalısı. După nuntă cei doi au fugit într-o scurtă lună de miere în Maldives, iar acum cei doi se pregătesc să devină pentur prima dată părinți, Fahriye fiind însărcinată în șase luni. Frumoasa actriță  urmează să nască primul bebeluș al cuplului în luna aprilie, anul viitor.

Fahriye își dorea foarte mult să devină mamă și după mai multe încercări eșuate, când a aflat că, în sfârșit, este însărcinată, a izbucnit în lacrimi. Ei și-au anunțat imediat familia, iar apoi știrea s-a răspândit rapid și în presă.

Cu toate acestea, Burak și Fahriye  nu se pot bucura pe deplin de fericirea pe care o trăiesc pentru că trec printr-o perioadă foarte grea.  Tată actriței, Ramazan Evcen, în vârstă de 69 de ani,  a fost diagnosticat recent cu cancer la stomac. În luna august a suferit o intervenție chirurgicală foarte grea la un spital privat din Turcia, iar familia ei Evcen se pregătește de ce e mai rău.

Citește și: