Frumoasa actriță este însărcinată în trei luni și urmează să nască primul bebeluș al cuplului în luna aprilie, anul viitor.

Burak este unul dintre cei mai iubiți actori turci, iar acesta trăiește de 4 ani o frumoase poveste de dragoste cu actrița Fahriye Evcen. Cei doi  s-au căsătorit, în luna iunie, anul trecut, iar de când formează un cuplu, și toată lumea aștepta să vină marele anunț.

Fahriye Evcen a izbucnit în lacrimi când a aflat că este însărcinată

Fahriye își dorea foarte mult să devină mamă și după mai multe încercări eșuate, când a aflat că, în sfârșit, este însărcinată, a izbucnit în lacrimi. Ei și-au anunțat imediat familia, iar apoi știrea s-a răspândit rapid și în presă.

Cu toate acestea, Burak și Fahriye  nu se pot bucura pe deplin de fericirea pe care o trăiesc pentru că trec printr-o perioadă foarte grea.  Tată actriței, Ramazan Evcen, în vârstă de 69 de ani,  a fost diagnosticat recent cu cancer la stomac. În luna august a suferit o intervenție chirurgicală foarte grea la un spital privat din Turcia, iar familia ei Evcen se pregătește de ce e mai rău.

Citește și: