Cei doi s-au căsătorit, în luna iunie, anul trecut, iar de când formează un cuplu, ei au mers la toate  evenimentele mondene împreună, iar serile trecute, acesta a uimit pe toată lumea când a venit la o gală de premiere fără frumoasa lui soție.

Imediat în presă au apărut zvonuri că mariajul celor doi a început să scârțâie, la mai puțin un an de la nuntă, mai ales că în ultima vreme, Burak și Evcen nu și-au mai pus nici pe rețelele de socializare poze împreună.

Cu toate acestea, Burak a negat zvonurile, declarând că a venit singur la eveniment pentru că soția lui are foarte mult de muncă și nu a putut să-l însoțească.

Kemal si FayreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și: Imaginea cu care Anna Lesko și-a uimit fanii. Artista a fost aspru criticată: „Mai ești și mamă. Rușine…”

Formează un cuplu de patru ani

Burak Özçivit, frumosul Kemal din „Dragoste infinită”, și logodnica sa, actrița Fahriye Evcen, s-au căsătorit în iunie, anul trecut, într-un decor de vis și în prezența a 500 de persoane.

Celebrul și fermecătorul actor a recunoscut că a cheltuit o adevărată avere pentru ca cea mai frumoasă zi din viața lui și a lui Evcen să fie una memorabilă. Petrecerea a avut loc la prestigioasa locație Sait Halim Paşa Yalısı, pe malul Bosforului, iar Burak și frumoasa sa logodnică  au decis să devină soț și soție după trei ani de relație.

Povestea de dragoste dintre Burak și Evcen a început după ce  s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim ”. Ei formează un cuplu din anul 2014. Actorul a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta. Imediat după luna de miere, cei doi se vor întoarce pe platourile de filmare.

Citește și: