Cu toate acestea, înainte să devină celebru, Burak afișa cu totul și cu totul un alt look, însă întorcea toate privirile  încă de atunci. Așa se explică faptul că înainte să devină actor, el a fost un fotomodel de succes. A participat la mai multe concursuri de frumusețe, fiind desemnat în 2005 cel mai bun fotomodel din Turcia.  El a făcut furori și la concursul  “Best Model of the World” (n.r.-Cel mai bun model din lume”, unde a reușit să se claseze pe locul doi.

A fost desemnat cel mai bun fotomodel din Turcia

Micuța Deniz din „Dragoste infinită” a devenit cel mai îndrăgit personaj din serialul fenomen, dar iată cine sunt părinții reali ai fetițeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Özçivit și-a început cariera în actorie în serialul „Eksi 18”, unde a jucat rolul unui tânăr polițist, pe nume Murat. Apoi a apărut și în seria „Zoraki Koca”, iar debutul pe marile ecrane l-a făcut în filmul „Musallat”. De asemenea, a fost ales să joace și în „Küçük Sırlar”, un serial adaptat după celebrul „Gossip Girl”.

S-a căsătorit cu actrița Fahriye Evcen

În mod surprinzător, celebrul turc nu a terminat actoria, ci este absolvent al Facultății de Arte, secția Pictură. Burak este un pictor foarte talentat, iar în puținul lui timp liber preferă să se relaxeze  în timp ce pictează sau desenează…mașini.

Burak s-a căsătorit pe 29 iunie cu  actrița Fahriye Evcen. Cei doi au avut parte de o nuntă grandioasă pe 29 iunie, pe malul Bosforului, în prestigioasa  locație Sait Halim Paşa Yalısı. După nuntă cei doi au fugit într-o scurtă lună de miere în Maldives și imediat cum s-au întors în țară, Burak a fost nevoit să se întoarcă pe platoul de filmare. Astfel, deși abia s-au mutat împreună în casă nouă, în cartierul İstinye din Istanbul,  frumușelul Kemal nu a putut să se bucure prea mult de noua lui viață, alături de soția sa, fiind nevoit deja să o părăsească. El a fost plecat în orașul  Behramkale, unde au loc filmările la noua peliculă în care joacă, ”Kardesim Benim 2”, în timp ce Evcen a fost nevoită să rămână în Istanbul.