Aurora Ramazzotti, fiica cea mare a lui Eros, a născut un fiu pe care l-a botezat Cesare, micuțul fiind primul nepoțel al solistului. Este bucurie mare în familie, iar mama Aurorei, prima soție a lui Eros Ramazzotti, a împărtășit o poză superbă pe rețelele sociale, în care apare alături de fostul ei soț și de nepoțelul Cesare. Michelle Hunziker a lăsat lângă poză și un mesaj haios, care a strâns aproape 700.000 de like-uri. „Când împăratul Cezar strigă, bunicii aleargă”.

Fanii au profitat de moment pentru a scrie, din nou, comentarii în care îi imploră pe cei doi să se împace, chimia dintre ei fiind evidentă și acum, la 14 ani de la divorț. „Chiar dacă nu vă mai împăcați sau cine știe… ne faceți mereu să visăm când sunteți împreună”, le-a scris un urmăritor. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA / HEPTA

Fiica lui Eros Ramazzotti, cu bebelușul la plimbare. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Eros Ramazzotti are trei copii din două căsnicii

Eros Ramazzotti are trei copii, rezultați din două mariaje, cu Michelle Hunziker (46 de ani) și cu Marica Pellegrinelli (34 de ani). Din cel de-al doilea mariaj, Eros îi are pe Raffaella Maria (11 ani) și Gabrio Tullio (8 ani).

Cât despre Aurora, fiica sa ca mare, aceasta are 26 de ani și a moștenit frumusețea mamei. Aurora cochetează cu muzica, cu televiziunea, este influencer și model.

Modestă, la un un moment dat, când a fost întrebată dacă nu o interesează o carieră în televiziune (mama sa, Michelle Hunziker, fiind prezentatoare), Aurora a răspuns: „Ideal ar fi să urmez o carieră ca a mamei mele, dar eu nu sunt la fel de frumoasă precum ea”. Însă fotografiile de pe rețelele de socializare spun altceva, iar dovadă stau cei peste 2,5 milioane de fani de pe Instagram, mai mulți decat are celebrul său tată.

Eros Ramazzotti are o nouă iubită. Dalila Gelsomino are 34 de ani

Cu puțin timp înainte să devină bunic, Eros Ramazzotti s-a afișat pe rețelele sociale cu noua lui iubită, Dalila Gelsomino (34 de ani). Potrivit oggi.it, tânăra este originară din Italia, dar locuiește în Cancun, Mexic, unde lucrează în domeniul hotelier.

Michelle Hunziker este și ea divorțată de magnatul Tomaso Trussardi, cu care are două fetițe, dar la câteva luni după despărțirea oficială a fost surprinsă în brațele unui alt bărbat, atrăgătorul Giovanni Angiolini (42 ani), considerat de tabloidele din Italia cel mai sexy medic din Peninsulă. Cei doi nu au rezistat prea mult împreună, relația fiind cât o ploaie scurtă, de vară.

Citește și: Michelle Hunziker și Eros Ramazzotti, din nou împreună? Prima reacție a artistului!

Citește și: Tomaso Trussardi, gelos pe Eros Ramazzotti? „ Mai bine să stea la locul lui!”