Speak a fost printre primele persoane publice care s-au arătat provaccinare, el chiar luând parte într-o campanie, alături de Ștefania. Probabil a ajutat mulți tineri să ia o hotărâre cu privire la vaccin. Dar nu a reușit să-și convingă și propriul bunic.

Astăzi, artistul a aflat că bunicul său, singurul bunic pe care îl mai avea în viață, a murit. Artistul e devastat și a postat în urmă cu puțin timp un mesaj emoționant pe Instagram, alături de o imagine cu bătrânul.

Speak mărturisește bunicul său a fost infectat cu Covid, el refuzând să se vaccineze. Starea lui a fost din rău în mai rău, progresiv, până când nu s-a mai putut face nimic.

”Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut în virus, pentru ca asa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la inceput. Pentru ca nu credea în virus”, a spus Speak.

Cântărețul a mai precizat că bunicul său a început să creadă în COVID-19 abia atunci când plămânii săi deja cedau, când și-a dat seama că nu mai poate să respire.

Bunicul lui Speak a acceptat într-un târziu ajutorul medicilor, însă din păcate a fost mult prea târziu pentru ca aceștia să-l mai poată salva.

”A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul exista, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 🖤Te iubesc bunicule! 🖤

P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinati-va parintii si bunicii pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili!”, a mai spus Speak pe Instagram.

Vezi și Oana Lis, imagine tulburătoare pe patul de spital cu Viorel Lis. Cum s-au fotografiat cei doi, ambii infectați cu Covid

Citește și:

Geena Davis, apariție bizară în Los Angeles

Alina Pușcău, despre relația cu un mare actor de la Hollywood, unul dintre cei mai sexy bărbați în viață: „Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos”