Revoltată și cu durere în suflet, modelul a postat un mesaj vehement pe Facebook, atațând și cinci fotografii cu vânătăile de pe corpul bunicului său. Așa cum era de așteptat, imaginile au devenit virale.

Potrivit mărturisirilor lui Laurette, bunicul său a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Brăila după ce a suferit un preinfarct în urmă cu câteva zile. Bătrânul a fost ieri externat, iar nepoata sa este nemulțumită de felul în care acesta a fost tratat cât timp a stat internat.

“Bunicul meu!!! Atasez aceste poze sa vedeți in ce tara trăim si in ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare in Braila, la spitalul județean.

Săptămâna trecută, am fost in vizita la bunicul meu care a fost luat cu ambulanta acum câteva zile, deoarece a facut un preinfarct, a venit salvarea si l-a dus la spital, a fost internat. Evident ca nimeni din familie nu a fost lăsat sa între sa-l viziteze, mâncarea este dusa bolnavilor ca la porci, paturi de tot r…..l, nu mai vorbim de mâncare si tratament. In ce tara trăim? De ce mai plătim asigurare medicală??”, a scris furioasă Laurette pe Facebook.

”Cum ati putut sa va puteți joc de un bătrân in acest fel?”

”Cum sa externezi un bătrân in halul acesta??? Doamne, Dumnezeule, ce oameni sunteti?? Cum ati putut sa va puteți joc de un bătrân in acest fel???

Mi-e scârbă de sistemul medical romanesc. Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu in halul acesta?! Ar trebui sa răspundă pentru bătaia asta de joc!! Hal de medici, vai de capul vostru!!! Spital de r…t si medici de tot rasul, va bateți joc de oamenii care stau in fata spitalului.

Nu am cuvinte!!! Am rămas efectiv socata cand l-am vazut in starea asta externat. Multumim domnului doctor Nițu de la medicală etajul 4 spitalul județean Braila, unde oamenii sunt tratări ca animalele”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Pozele cu bunicul lui Laurette au fost distribuite de sute de ori, iar câțiva dintre internauți au încercat să o liniștească pe vedetă, explicându-i că vânătăie au apărut în urma tratamentului injectabil pe care cadrele medicale i le-au făcut bătrânului.

“Are vânătăile de la injectiile primite, menite să-i salveze viața. Bătrânii au fragilitate vasculară și, asociat cu tratament anticoagulant (care are rolul de a dizolva cheagul de sânge care a blocat artera de la inimă), au rezultat aceste vânătăi care vor trece.

Cât despre restriții, acestea le veți întâlni la orice spital din tară pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Sănătate! Priviți partea bună a lucrurilor: a fost externat în viață, cu câteva vânătăi care vor dispărea și fără a avea alte complicații sau fără a veni acasa cu alte boli «culese»din spital”, i-a scris vedetei cineva.

“Cuvintele nu își au rostul, pozele vorbesc de la sine, ceea ce am eu de spus este… sănătate maximă și îmi pare rău pentru cele întâmplate. Asta se întâmplă în sistemul nostru medical când nu ajungi să le bagi ceva în buzunar”, îi scrie altcineva, în timp ce o altă persoană o îndeamnă să sesizeze autoritățile: “Plângere penală urgent, împotriva angajaților spitalulu! Însănătoșire grabnică bunicului tău”.

Într-unul dintre comentariile scrise la propria postare, Laurette a dezvăluit că unele dintre cadrele medicale i-au vorbit urât bunicului ei: “Bătaie de joc, se pare, din spusele lui, că au țipat la el și nu i-au nimerit vena, branula nu a fost pusă corespunzător timp de 3 zile”.

Vezi și Un artist de la noi a ajuns cu copilul la spital în plină pandemie: ”Încă nu ştim cât vom mai sta aici”. Micuțul a fost testat pentru coronavirus

Citește și: