Recent, aceasta a împlinit 94 de ani, prilej cu care a fost sărbătorită de familie, reunindu-se cu aceasă ocazie mai multe generații. Mândră de bunica ei, prezentatoarea știrilor Focus a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii de familie, în care bunica e personajul central.

bunica-Andreei-Berecleanu-a-implinit-94-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta s-a întors în casa părintească, alături de fiica sa, acolo unde au fost așteptate de mama și bunica. A rezultat o zi de neuitat, veselă și plină de emoții.

Străbunica Evei și a lui Petru, fiul cel mic al vedetei, a primit cadouri, un tort pe măsură, a suflat în lumânări și s-a bucurat de familia reunită.

”Este o zi fericită pentru bunica mea! Și ne-a făcut și pe noi fericiți. Am râs, am suflat în tort, am sărbătorit-o, am povestit, ne-am amintit, ne-am bucurat, ca în fiecare an, de anii pe care iî traiește frumos și demn.

Dragostea noastră și grija mamei mele în fiecare clipa îi fac bătrânețea mai ușoară. La mulți ani, la 94 de ani! Să ne trăiești! Cine are o străbunică, să-i trăiască!

E străbunica Evei și a lui Petru, bunica mea, mama mamei mele. A fost o zi frumoasă, fericită, o zi în care a fost în centrul atenției!”, a scris Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor în care apare alături de fiica sa, dar și de mamă și bunică.

Chiar dacă bunica este o bătrânică, trăsăturile sale din tinerețe sunt încă vizibile și se vede bine de unde a moștenit Andreea mai ales zâmbetul.

Vezi și Copiii Andreei Berecleanu, lovitură dură din partea tatălui lor! Ce le-a făcut Andrei Zaharescu

Citește și:

Sharon Stone este distrusă și își imploră fanii să se roage pentru mama ei. Atacul cerebral este blestemul familiei sale

Alexandra Stan face destăinuiri după divorț: „Nu eram pretențioasă, mă măritam cu oricine!”