Valentina Pelinel și Cristi Borcea au avut grijă să le ofere o aniversare de neuitat fetițelor lor. Fetițele au împlinit 2 ani, iar cei doi au decorat casa cu baloane și le-au făcut o petrecere pe cinste, în ciuda faptului că e pandemia.

gemenele-au-implinit-doi-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Rania și Indira sunt foarte răsfățate de ziua lor de naștere și părinții lor le-a făcut cel mai frumos cadou. Cristi și Valentina au organizat o petrecere superbă și fiecare fetiță a avut tortul ei.

Valentina a fost cea care a vrut să împărtășească bucuria cu publicul și a postat o fotografie și două InstaStories, în care apare întreaga familie și tortul fetițelor ei. Totodată, blondina și-a exprimat fericirea pe care o simte de când au venit gemenele în viața ei.

„Pentru noi, aceasta zi este magica si ne-a adus o fericire imensa prin prezenta acestor doua martisoare in viata noastra. O primavara cu dragoste si incredere va dorim tuturor”, a scris Valentina la imaginea superbă cu familia ei.

Citește și:

Codin Maticiuc, adevărul despre bani și opulență: „Sunt un bătrân de bani gata”. Ce cheltuială imensă regretă

Andreea Esca e de nerecunoscut! Arată incredibil și acesta este secretul cu care a reușit să slăbească atât! ”Nu mănânc…”