Băiatul artistei și al celebrului fotbalist catalan a venit pe lume în urmă cu jumătate de deceniu, pe data de 22 ianuarie, iar de atunci Shakira a declarat că micuțul i-a schimbat viața complet.

Bucurie mare în familia Shakirei! Fiul ei și al lui Gerard Piqué a împlinit 5 ani. Imagini adorabile cu MilanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Venirea micuțului pe lume a făcut-o pe columbiancă mai fericită ca oricând, iar pentru a marca acest eveniment uriaș din viața ei, ea a lansat la scurt timp, după ce a devenit mamă pentru prima dată, o melodie, intitulată „One Thing”, în care vorbește despre iubirea ei pentru Milan. „Tu ai transformat întunericul în soare/ Sunt o fată norocoasă”, spune Shakira în versuri.

„Totul s-a schimbat de când a venit pe lume. Poate cea mai mare schimbare e faptul că am început să mă gândesc mai mult la viitor, la cum va fi lumea când el va crește”, a spus Shakira după ce l-a născut pe Milan.

Deși este o diferență de 10 ani între ei, Shakira și Pique formează un cuplu de 7 ani și au împreună doi copii, Milan   și Sasha ( 2 ani).

 

Citește și: