Celebrul artist are de ce să fie mândru. Fiica lui nu doar că este incredibil de frumoasă, dar este și foarte talentată și deșteaptă. Deși este pasionată de muzică și teatru și este fotomodel, ea și-a făcut timp și să învețe și a intrat la una dintre cele mai grele facultăți, cea de medicină.

Tânăra și-a actualizat statusul pe Facebook și a anunțat că urmează să se pregătească pentru cariera de medic, iar cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare au felicitat-o și i-au urat succes. Postarea Dariei a strâns, în scurt timp,  sute de aprecieri.

Daria-CrisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Deși are toate atuurile pentru o carieră de succes în muzică sau televiziunea, și  la doar 19 ani, face parte deja din în colectivul artistic al Teatrului ‘C. Tănase’, fiind distribuită în spectacole de revistă unde este actriță și solistă, tânăra a ales meseria de doctor, preferând să meargă pe urmele mamei ei, Lucia, ci nu ale tatălui ei, celebrul Cătălin Crișan.

 

Daria Crișan își va lansa în curând o melodie

Anul trecut, Daria  a câștigat Premiul I în cadrul concursului de dans ‘Sincaifest’, desfășurat la Colegiul național ‘Gheorghe Șincai’ din București, unde a învățat, iar recent a mai bifat o reușită.  Daria a reușit să obțină marele premiul al concursului de radio Virgin Talent Hunt. După mii de înscrieri și o competiție strânsă, Colegiul Național ,”Gheorghe Șincai’ din București este liceul câștigător. Daria va înregistra o piesă cu un artist de la casa de discuri, care are în portofoliu artiști celebri, precum Inna.

Mai mult, Daria a urcat pe scenă cu tatăl ei,  la Sala Palatului, la spectacolul aniversar al artistului, în 2017, ba chiar îl ajută pe Cătălin Crișan, la școala sa ‘Centru educațional Cătălin Crișan’

Daria este fiica artistului din relația cu prima sa soție, medicul  Lucia Bubulac- Daria.

‘Sunt foarte mândru de ea’, spune Cătălin despre fiica lui.

Cătălin Crișan a făcut deliciul a generații de doamne și domnișoare prin succesele sale lansate în anii ‘80-90, dintre care amintim ‘Vorbește marea’, ‘Am albit de dorul tău’  sau ‘Dacă pleci’ .

 

Citește și: