Elena Mogâldea și Bubu Cernea, fiul celebrilor Crina Mardare și Mișu Cernea, de la Sfinx Experience, au spus „Da” joi, 9 iunie, iar pozele și filmulețele publicate pe Instagram vorbesc de la sine despre cât de relaxată a fost petrecerea. Ceremonia și cheful s-au ținut într-un loc de poveste: la un centru de evenimente situat chiar în în pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal (Ilfov). Nu au lipsit de la fața locului producătoarea TV Ruxandra Ion, alias „mama telenovelelor”, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, solista Alina Erimia, Cristina Ciobănașu, Irina Rimes. La petrecere, mireasa lui Bubu a dansat desculță și a fost ca argintul viu în ring.

Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie

Bubu și Elena sunt împreună din 2018, iar artistul nu a fost niciodată foarte darnic cu știrile din viața lui privată. „Ea nu face parte din showbiz, muncește în spatele reflectoarelor, e project-manager și e din Chişinău. Ne-am mutat împreună deja”, declara Bubu, pentru Click!, anul trecut. În 2021, frumoasa blondină a apărut pe micul ecran, în serialul „Adela”, difuzat de Antena 1. Ea a interpretat rolul Giei Ruben. Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, mireasa lui Bubu are toate datele pentru a se impune în lumea showbizz-ului de la noi.

nunta-bubu3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Mirii au fost frumoși, relaxați, îmbrăcați în ținute potrivite pentru vârsta lor și pentru locul în care s-a desfășurat cununia. Elena a purtat o rochiță roz-prăfuit și pantofi bleu, cu toc, iar Bucu a avut un tricou, sacou și pantaloni deschiși la culoare. Aranjamentele florale albe au contrastat frumos cu verdele natural al pădurii.

Citește și: Cum arată copiii Mihaelei Cernea de la „Class”. Cântăreața divorțează de soțul ei, după 18 ani împreună

Citește și: Scandal cu poliție la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a fost arestat în curtea solistei. Imagini terifiante cu scena la care au asistat Madonna, Paris Hilton și alte staruri de la Hollywood