Sandra Bullock nu a transmis încă niciun mesaj cu privire la pierderea suferită. Familia fotografului Bryan Randall a dat vestea tragediei. Scleroza laterală amiotrofică este o boală a neuronilor motori, care se caracterizează prin degenerarea progresivă a celulelor nervoase din măduva spinării și creier.

„Bryan a ales să-şi păstreze privată lupta cu ALS şi aceia dintre noi care l-am iubit am făcut tot posibilul să-i onorăm dorinţa. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor extraordinare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, a spus familia lui Randall pentru publicația People.

Sandra Bullock și Bryan Randall, iubire de opt ani

*EXCLUSIVE* Jennifer Aniston has a night out with Sandra Bullock and Bryan Randall at Il PiccolinoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sandra Bullock și Bryan Randall și-au trăit povestea în cea mai mare discreție.

„El este exemplul pe care mi-aş dori să-l aibă copiii mei. Nu sunt întotdeauna de acord cu el şi el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar şi atunci când nu sunt de acord cu el”, a a afirmat Bullock în 2021 în emisiunea „Red Table Talk. Tot atunci l-a numit „dragostea vieții mele”.

Sandra Bullock, o viață amoroasă dificilă: înșelată de soț cu o starletă de filme pentru adulți și pierderea celui pe care l-a numit dragostea vieții ei

Sandra Bullock a avut câteva relații cu bărbați celebri, printre care Matthew McConaughey și Ryan Gosling. De ambii s-a îndrăgostit pe platourile de filmare unde au lucrat împreună.

În 2005 s-a căsătorit prima și singura dată, cu Jesse James. A divorțat după cinci ani, pentru că acesta a înșelat-o de mai multe ori. În 2010, după ce actrița câștiga un premiu Oscar, afla că soțul o înșela cu o starletă de filme pentru adulți.

Din 2015, Sandra a trăit o poveste de dragoste cu fotograful Bryan Randall, pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor. Aceștia s-au cunoscut atunci când actrița l-a angajat pentru a face câteva fotografii de ziua de naștere a fiului ei. Nu s-au grăbit niciodată să se căsătorească, după experiența traumatizantă pe care Bullock a avut-o la divorțul de Jesse. Bryan a fost, însă, partenerul ideal pentru ea, mai ales că s-a implicat imediat în rolul de tată. Sandra are doi copii adoptați, iar Bryan Randall a devenit, cu inima deschisă, tatăl lor.

Bryan Randall, alături de copiii pe care Sandra Bullock i-a adoptat. Foto: Profimedia
Bryan Randall, alături de copiii pe care Sandra Bullock i-a adoptat. Foto: Profimedia

Citește și: Sandra Bullock, viața ca un thriller. A fost înșelată cu o starletă din pelicule pentru adulți, are doi copii adoptați și a supraviețuit unui accident aviatic

Citește și: 15 curiozități despre Tom Cruise. A vrut să se facă preot, nu a știut să citească bine până la vârsta maturității, are trei căsnicii la activ și nu și-a mai văzut fiica de 10 ani