„Eşti magie pură”, au scris ambii pe Instagram, alături de o fotografie a nou-născutului. Ei au adăugat că Louetta s-a născut pe 18 aprilie, acasă. „Eşti mai mult decât am visat vreodată”, au adăugat ei, potrivit News.ro, care citează CNN.

Celebrităţi precum Hilary Duff, Melanie Griffith şi Nikki Reed, printre altele, le-au adresat felicitări, iar o reacție adorabilă a avut sora lui Rumer Willis, Tallulah Willis, care a spus că îşi va iubi noua nepoată „în fiecare moment din fiecare zi”.

bruce-willis-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Emma Heming, soţia lui Bruce, a comentat, de asemenea, „o iubim atât de mult!”. Vestea fericită este o binevenită gură de aer proaspăt pentru familia care a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care Bruce Willis le-a îndurat după ce a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală (FTD) în februarie.

Venirea nepoatei, o gură de aer proaspăt pentru Bruce Willis

Louetta este primul copil al cuplului şi marchează, de asemenea, primul nepot pentru Bruce şi Demi. Vorbind cu revista People, la începutul acestei luni, Rumer Willis a declarat că familia ei este „atât de încântată” pentru copil.

„Este atât de distractiv să aducem primul nepot în familia noastră, mai ales pentru că suntem un grup atât de mare în acest moment”, a adăugat ea. Acest grup le include pe noile mătuşi ale Louettei, surorile lui Rumer Willis, Tallulah şi Scout Willis, alături de fiicele lui Heming şi Bruce Willis, Mabel şi Evelyn.

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie, dar se vizitează și azi, iar actrița are o relație excelentă cu actuala soție a lui Willis, mai tânăra Emma Heming Willis. Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming este una dintre cele mai frumoase de la Hollywood. Cu Demi Moore, Bruce are trei fete, Rumer (34 de ani), Scout LaRue Willis (31 de ani) și Tallulah (28 de ani).

Cu actuala soție, actorul are două fiice, Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani). Sunt o mare familie, fără resentimente și orgolii și petrec mult timp împreună. Din păcate, boala cu care a fost diagnosticat Bruce Willis este un alt motiv ca familia să fie și mai unită.

Citește și: Lacrimi la ziua lui Bruce Willis, diagnosticat cu demență: „Mi-am început dimineața plângând”. Actorul, sărbătorit de fosta și de actuala soție

Citește și: Bruce Willis, diagnosticat cu demență. „Nu există tratamente pentru boală”. Anunțul familiei și cea mai nouă imagine cu actorul