Într-o declarație postată pe rețelele de socializare, fosta sa soție Demi Moore a scris: „Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim că iubitul nostru Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive.

Vezi ce este și cum se manifestă AFAZIA.

Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el.

Acesta este o perioadă cu adevărat provocatoare pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu. Trecem prin asta ca o familie unită și puternică și am vrut să îmărtășim asta cu fanii pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el.

Așa cum spune mereu Bruce, „Trăiți-vă viața!”, căci noi împreună plănuim să facem asta”, se încheie mesajul dureros postat de Demi Moore.

Mesajul este semnat de Emma (actuala soție a actorului), Demi (fosta sa soție), și de copiii actorului Rumer, Scout, Tallulah, Mabel, și Evelyn.

Ce este afazia

Afazia reprezintă o afecțiune care constă în pierderea capacității de a comunica și care apare de obicei după un atac vascular sau un traumatism cranian sau ca urmare a dezvoltării uneir tumori cerebrale sau altei afecțiuni degenerative. Localizarea leziunii cerebrale și cauza acestei determină nivelul de afazie.

Citește mai departe despre afazie AICI.

Citește și: La doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani

xPhil Collins, din ce în ce mai bolnav. Artistul nici nu se mai poate deplasa