Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, suferă de demenţă frontotemporală, a anunţat, joi, familia sa. “De când am anunţat diagnosticul de afazie, în primăvara anului 2022, boala lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală.

Din nefericire, dificultăţile de comunicare reprezintă doar un simptom al bolii de care suferă Bruce. Deşi este dureros, este totuşi o uşurare faptul că în sfârşit avem un diagnostic clar”, se arată în comunicatul familiei lui Willis, semnat Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn, adică soția, fosta soție și cele 5 fiice ale actorului.

Bruce Willis, diagnosticat cu demență frontotemporală

Demenţa frontotemporală reprezintă un grup de tulburări care duc la deteriorarea lobilor frontali şi temporali ai creierului prin atrofie.

Familia actorului a menţionat că boala de care suferă Willis este, în cazul persoanelor sub 60 de ani, cea mai întâlnită formă de demenţă, anunță News.ro. “În prezent nu există tratamente pentru boală, o realitate care sperăm să se va schimba în anii care vin. Pe măsură ce boala lui Bruce avansează, sperăm că mass-media va atrage atenţia asupra acestei boli, care are nevoie să fie ştiută mult mai bine de oameni şi necesită cercetări”, a precizat familia lui Willis.

În martie 2022, familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul a fost diagnosticat cu o boală care îl obligă să se retragă din actorie. Afazia este o tulburare care te lasă fără abilitatea de a comunica și poate fi cauzată de un atac cerebral, o lovitură la cap, o tumoare pe creier sau o altă boală precum demența. Este des întâlnită în rândul persoanelor peste 65 de ani.

Bruce Willis și soția sa, Emma Heming WillisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Bruce Willis are cinci fiice și urmează să devină bunic

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie, dar se vizitează și azi, iar actrița are o relație excelentă cu actuala soție a lui Willis, mai tânăra Emma Heming Willis. Bruce Willis și Demi Moore au împreună trei fete, Rumer (34 de ani), Scout LaRue Willis (31 de ani) și Tallulah (28 de ani).

Cu actuala soție, Bruce are două fiice, Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani. Sunt o mare familie, fără resentimente și orgolii și petrec mult timp împreună. Din păcate, boala cu care a fost diagnosticat Bruce Willis este un alt motiv ca familia să fie și mai unită. La finele anului trecut, Rumer, fiica cea mare a lui Demi și a lui Bruce, a anunțat că este însărcinată, așa că cei doi foști soți vor deveni bunici pentru prima oară.

Citește și: Demi Moore a împlinit 60 de ani. Viața ca un thriller a celebrei actrițe: droguri, alcool, viol, depresie, divorțuri

Citește și: Bruce Willis, grav bolnav, va deveni pentru prima oară bunic! Mesajele soției sale și ale fostei, Demi Moore