Acum ceva vreme, s-a autoizolat împreună cu Demi Moore (57 de ani), cele trei fete pe care le au împreună (Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, de 26 de ani) și iubiții acestora, la ferma acesteia din Idaho.

Toți au ridicat atunci din sprâncene, pentru că actorul a ales să se izoleze cu fosta și nu cu actuala soție și cele două fetițe pe care le au împreună.

În realitate, atuala soție, Emma, și cele două fetițe, Mabel și Evelyn, de 8 și respectiv 6 ani, ar fi trebuit să vină și ele, dar a avut loc un accident. Una dintre fetițe a călcat într-o seringă, în parc și a fost nevoie să i se facă un întreg set de analize.

Din fericire, fata e bine acum, așa că cele trei au luat și ele drumul fermei din Idaho, unde întreaga familie s-a reunit. Toți au postat pe rețelele de socializare fotografii cu familia extinsă și e limpede pentru toată lumea că acolo domnește armonia.

familia extinsa, la iarba verdeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Emma este sigură de fidelitatea soțului ei și are încredere în căsnicia lor. ”Sunt un copil provenit dintr-o familie divorțată. Mi-am petrecut întreaga copilărie alegând între părinți și simțindu-mă vinovată pe că îl dezamăgeam pe celălalt. Sunt invidioasă pe familia voastră unită și atât de amestecată. Sunteți cu adevărat niște exemple pentru mulți. Vă mulțumesc pentru că ne arătați tuturor cum ar trebui să fie multe familii”, a scris pe Instagram Emma, înainte să i se alăture soțului ei, la ferma lui Demi Moore.

Vezi și Demi Moore arată, la 57 de ani, mai bine decât fiica sa de 31!

Citește și: