Dacă cei mai mulți adolescenți au parte, la această vârstă, de haine, gadgeturi, poate o excursie, cei mai norocoși, mai ales peste Ocean, primind în dar o mașină, Brooklyn Beckham s-a ales cu o întreagă aripă din vila părinților săi.

Admițând astfel că fiul lor a devenit bărbat, celebrii săi părinți au făcut ce le-a stat în putință pentru a-i asigura lui Brooklyn intimitatea și confortul în casa în care stă, mai ales că acesta are o nouă iubită, modelul Hana Cross, de 22 de ani.

Practic, atunci când locuiește la Londra, pentru că Brooklyn este model cu normă întreagă și călătorește în toată lumea, are parte de un spațiu complet separat de cel al părinților și fraților săi. Are apartamentul său, cu intrare separată, și doar dacă dorește se poate reuni cu restul familiei.

Vila în care familia Beckham locuiește se află în Holland Park, în vestul Londrei, și valoreaza 31 de milioane de lire sterline.

”Lui David și Victoriei le place la nebunie să-l aibă pe Brooklyn acasă, atunci când acesta se află la Londra. Dar are aproape 20 de ani și a decis că are nevoie de mai multă independență.

E cea mai bună cale pentru Brooklyn să experimenteze traiul singur, dar nu de tot, pentru moment. În plus, poate petrece cât timp dorește cu Hana”, a povestit o sursă apropiată familiei Beckham.

Inițial, Brooklyn a vrut să se mute la New York, pentru a studia fotografia, dar și-a dat seama că e îi e teamă să plece de lângă familie.

Vezi și Fotografie rară cu părinții Victoriei Beckham! Un instantaneu care nu are cum să nu impresioneze

Citește și: