39 de ani în care Brooke Shields a reușit să se mențină în atenția publicului, demonstrând talentul rol cu rol. A rămas o femeie frumoasă, care refuză cu îndârjire să se lase pe mâna bisturiului chirurgilor plasticieni.

Își sfidează vârsta și cele două nașteri și reușește să arate bine inclusiv în bikini. Vedeta a postat recent o fotografie în costumul de baie, pe un iaht. Cu fața acoperită de o pălărie, vedeta etalează o talie care trădează faptul că nu a renunțat la sport. Sigur, și faptul că e vegană o ajută să-și păstreze tinerețea.

Totuși, dacă dai o raită prin fotografiile publicate de ea pe Instagram, vei observa că Brooke, nu e genul de divă, ci mai degrabă genul femeie care își trăiește cu poftă viața.

actrita arata excelent la 54 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fosă soție a tenismenului Andre Agassi, cu care a fost căsătorită timp de doi ani, la finele anilor 90, Brooke este acum măritată cu scenaristul Chris Henchy, cu care are două fete.

Vezi și Jojo arată excelent în costum de baie, chiar dacă a născut de două ori! Își face vacanța în România și se simte renăscută!

Citește și: