Actrița a pozat alături de alte femei, cu diferite siluete, printre care și modelel plus size, Ashley Graham, 30 de ani , și starul rality-show  Angela Simmons, 30 de ani.

Brooke poartă un costum de baie roșu, dar demonstrează că în ciuda faptului că peste câteva zile, pe 31 mai, va împlini 53 de ani, ea afișează în continuare o siluetă de invidiat. Mama a doi copii, actrița a mărturisit că pentru prima dată se simte cu adevărat confortabil cu corpul ei și cu felul în care arată.

Ea a debutat ca actriță la vârsta de 12 ani și a avut o carieră de succes și în lumea modei, urcând pe cele mai importante podiumuri, însă mărturisește că această expunere de la o vârstă fragedă a făcut-o să-şi piardă încrederea în sine și că i-a fost foarte greu să se accepte din cauza presiunilor din industria de divertisment. Shields a declarat pentru revista People că acum  la 53 de ani se simte mult mai confortabil să pozeze în costum de baie.

Brook Shields arata fabulos în costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Greșeala uriașă făcută de familia regală înainte de nunta prințului Harry cu Meghan Markle

 

Au trecut 38 de ani de când a jucat în „Laguna albastră”, filmul care a făcut-o celebră

„Să cresc sub lumina reflectoarelor, supusă la asemenea presiuni, m-a făcut să fiu nesigură şi să nu am încredere în mine. M-am simţit deconectată de corpul meu, mi-a trebuit ani pentru a reuşi să separ opiniile altora despre mine de propriile mele opinii. De-a lungul timpului, am reuşit să-mi recapăt încredere în mine prin munca mea, prin pasiunile mele, datorită femeilor puternice pe care le-am cunoscut şi datorită rolului de mamă. La 52 de ani, în sfârşit mă simt confortabil şi mândră de corpul meu. Pot spune că mă simt bine în propria piele, mă simt bine să-mi arăt corpul şi nu mai vreau să-l ascund“, a explicat Shields pentru People.

Avea doar 14 ani când a jucat în „Laguna albastră”, dar și, în prezent, Brooke este una dintre cele mai ocupate actrițe din showbiz. Pe lângă faptul că este soție și mama a doi copii, ea este și actriță, autoare și lucrează în prezent la patru show-uri TV. „Îmi place să spun că m-am născut să fiu multitasking. Nu pot să nu lucrez”, a mărturisit Brooke în emisiunea „Good Morning America”, prezentată de Michael Strahan.

Citește și: E unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, dar cariera l-a distrus. E de nerecunoscut la doar 55 de ani

Nu este adepta operațiilor estetice

Actrița este autoarea a șase cărți și și-a lansat și o colecție de haine ce îi poartă numele. Ea are două fete, Rowan (14 ani) și Grier (11 ani), cu scenaristul Chris Henchy (53 de ani), cu care este căsătorită de 17 ani.

Mai mult, Brooke este un adevărat exemplu pentru femeile din întreaga lume. Deși și-a schimbat radical look-ul care a consacrat-o, ea  arată fabulos și la aproape 53 de ani. Actrița recunoaște că în ciuda programului aglomerat, își face întotdeauna timp pentru sport, iar acest lucru se vede. Are un corp perfect tonifiat. Adoră să facă cycling și yoga, însă spre deosebire de colegele ei de breaslă, ea nu a apelat la operațiile estetice, chiar dacă trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei. Brooke a declarat că preferă să îmbătrânească natural și cu grație.

Citește și: