Actriţa de 55 de ani, mamă a două fete, a postat o imagine pe rețelele de socializare în care pare că s-a întors în filmul care a consacrat-o.

Poza în care a renunţat complet la haine e făcută într-un loc pe care îl iubeşte, spune ea. „Arătaţi-vă iubirea pentru planeta noastră împărtăşindu-ne un loc de pe pământ pe care îl iubiţi”, a scris Brooke alături de poză. Inițiativa a fost lansată de Național Geographic, dar vedeta nu a stat pe gânduri și s-a alăturat imediat.

Actriţa a mai împărtăşit fanilor imagini în care arată cât de bine se menţine fizic. „Femeile care au peste 50 de ani nu şi-au încheiat viaţa”, spune Brooke.

„La o anumită vârstă, mai ales dacă eşti actriţă, ţi se spune: ai avut o carieră, e timpul să te relaxezi, dar eu simt că abia acum încep”, a declarat ea.

Vedeta a spus în nenumărate rânduri că a simțit mari presiuni în adolescență și tinerețe să arate într-un anumit fel și că a avut mari probleme cu propria imagine, mai cu seamă că nu-i plăcea deloc imaginea de om public. Însă acele vremuri sunt în sfârșit trecute. La această vârstă. Brooke Shields și-a îmbrățișat complet imaginea și e în sfârșit mulțumită, împăcată cu felul în care arată și spune că în sfârșit se iubește pe de-a-ntregul. Aceasta este atitudinea pe care vrea să le-o transmită celor două fiice adolescente ale sale.

Vezi și Cum arată în costum de baie Brooke Shields, la 54 de ani

Citește și:

Vedeta noastră a luat o decizie majoră, părăsește România. ”Mă mut definitiv”

Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 27 de ani de iubire, dar se iubesc ca în prima zi