Pe 26 mai a împlinit 22 de ani de căsnicie cu cu scenaristul şi producătorul de filme Chris Henchy, iar pe 31 mai a aniversat 58 de ani de viață. Brooke Shields a marcat ambele momente pe Instagram, iar fanii din toată lumea au înroșit butonul de like.

„22 de ani de căsnicie astăzi… parcă o veșnicie a trecut într-o clipă! Nu există nimeni altcineva pe care aș vrea să-l înnebunesc sau care să mă facă să-mi pierd mințile, să îl prind sau să mă las prinsă de el, să-l iubesc sau să fiu iubită de el. Sunt aici pentru un drum lung. Ești de păstrat”, a fost mesajul superb al actriței, pentru soțul ei.

Brooke Shields a devenit celebră la 14 ani

Brooke Shields s-a născut la 31 mai 1965, în New York, iar la 14 ani avea deja o siluetă de topmodel, cu o înălțime de 1,83 metri. Cariera de model s-a ivit de la sine, iar în anii ’80 Brooke apărea deja pe panouri publicitare, în reviste şi în reclame. Brooke avea doar 14 ani când filma pentru „Laguna Albastră” (1980) şi uimea lumea cu frumuseţea ei. Filmul este iconic, iar Brooke a jucat fabulos, cu toată inocența de atunci, alături de Christopher Atkins.

Brooke Shields a fost prietenă din copilărie cu celebrul cântăreţ Michael Jackson, care a cerut-o în căsătorie, dar l-a refuzat. Actriţa, a cărei avere este azi de 40 de milioane de dolari, a avut relații amoroase cu bărbați celebri, printre care actorul Liam Neeson, cântăreţul George Michael şi actorul John Travolta. Vedeta a fost căsătorită cu tenismanul Andre Agassi (53 de ani), între anii 1997 şi 1999 şi, din 2001, este măritată cu scenaristul şi producătorul de filme Chris Henchy (59 de ani).

Din a doua căsnicie le are pe cele două fete, Rowan, de 20 ani, și Grier de 17 ani. În 2003, după nașterea primei fiice, actrița a suferit de o formă gravă de depresie. Avea viziuni în care îi facea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA / INSTAGRAM

Brooke Shields is all smiles the day after her 58th birthday as she heads to Live with Kelly and Mark in New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Brooke Shields refuză să își facă operații estetice

Brooke Shields este una dintre puținele actrițe de la Hollywood care nu s-a lăsat atinsă de bisturiul medicilor esteticieni. „Nu am suferit nicio intervenție. Îmi este frică să o fac”, spunea Brooke Shields în cadrul emisiunii ”Watch What Happens Live”, cu Andy Cohen.

„Să cresc sub lumina reflectoarelor, supusă la asemenea presiuni, m-a făcut să fiu nesigură şi să nu am încredere în mine. M-am simţit deconectată de corpul meu, mi-au trebuit ani pentru a reuşi să separ opiniile altora despre mine de propriile opinii.

De-a lungul timpului, am reuşit să-mi recapăt încredere în mine prin munca mea, prin pasiunile mele, datorită femeilor puternice pe care le-am cunoscut şi datorită rolului de mamă. Acum, în sfârşit, mă simt confortabil şi mândră de corpul meu. Pot spune că mă simt bine în propria piele, mă simt bine să-mi arăt corpul şi nu mai vreau să-l ascund“, a explicat Shields pentru People.

Citește și: ”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile. De fapt, câte operații estetice are?

Citește și: Meg Ryan, de nerecunoscut la 61 de ani. Cea supranumită „răsfățata Americii” afișează acum un chip „înghețat”

Citește și: Ce-a fost și ce-a ajuns ”Frumușica” din Baywatch! În pijamale și nepieptănată, la plimbare cu câinele. Are 54 de ani și s-a luptat din greu cu drogurile