Când anul trecut a fost din nou surprinsă de paparazzi îmbrăcată sumar și fotografiile au devenit virale, Britney a luat foc pe motiv că pozele ar fi fost trucate și că, de fapt, ea ar fi mult mai slabă și mai în formă.

Atât de supărată a fost Britney atunci, încât a postat atunci pe conturile sale de socializare o mulțime de fotografii cu a în costum de baie menite să-i întărească spusele.

Însă în urmă cu câteva zile, Britney a fost din nou surprinsă de paparazzi la plajă, în Hawaii, acolo unde se află în vacanță cu logodnicul ei, Sam Asghari.

Cel mai probabil vedeta și-a dat seama că este fotografiată pentru că instant a început să își acopere trupul cu un halat, ajutată de Sam.

PREMIUM EXCLUSIVE: Britney Spears is seen wearing a pink and black bikini before covering up in a bath robe while on vacation with her boyfriend Sam AsghariSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Britney, foarte preocupată de imaginea ei

Și asta după ce în urmă cu câteva săptămâni, diva a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în pantaloni scurți, alături de iubitul său lângă care a scris „O ce zi minunată! Eu și logodnicul meu suntem atât de încântați să plecăm… după cum puteți vedea nu am 300 de kg, așa cum arăt în pozele de paparazzi publicate în ziare. M-am antrenat și așa arăt. Oricum, mulțumesc, Doamne, că am putut ieși din țară! Sunt binecuvântată!”.

Britney Spears și Sam Asghari sunt împrună de 6 ani

Britney (40 de ani) și Sam (27 de ani) s-au logodit în 2020, de Crăciun, dar au făcut publică vestea abia în septembrie 2021, când Britney a postat o imagine cu inelul primit de la Sam: „La naiba, nu-mi cine să cred!”, a scris ea în dreptul imaginii.

Cei doi sunt împreună din 2016.

Britney a mai fost căsătorită de două ori. Prima dată, în 2004, cu Jason Alexander, prietenul ei din copilărie, însă căsnicia nu a durat decât 55 de ore. Câteva luni mai târziu, artista s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi băieți, Preston și Jayden. Au divorțat în 2007.

Citește și: Brian Austin Green va deveni tată. Actorul mai are patru copii

xMarina Voica, pe scenă și la 85 ani! Viața de telenovelă a solistei care s-a iubit cu Laurențiu Cazan