Într-un pasaj recent dezvăluit din carte, Britney Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake și că a făcut avort la îndemnul lui, scrie ea, potrivit unui scurt citat publicat de People și preluat de News.ro. În 1999, când a început relația lor, Britney avea 17 ani, iar Justin, 18.

Britney Spears și Justin Timberlake, în anul 2000. Foto: Profimedia

Britney Spears spune că a făcut avort: „Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie”, a scris ea despre sarcină. „L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună, într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat.

Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a scris ea despre avort. „Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”.

„Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a scris ea despre avort. Spears a avut în cele din urmă doi copii cu fostul soţ Kevin Federline, Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani. Fiii ei locuiesc în prezent în Hawaii cu Federline. Spears şi Timberlake au început să se întâlnească când ea avea 17 ani, iar el 18 ani.

britney-spearsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Britney a suferit un avort spontan în mai 2022

În mai 2023, Britney Spears le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că ea şi Sam Asghari, de care acum divorțează, „şi-au pierdut copilul minune”. Britney anunţase că este însărcinată la câteva luni după ce a scăpat de tutela tatălui. „Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a scris solista, pe rețelele sociale.

„Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până am ajuns mai departe, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, a spus ea, fără anticipeze că într-un an va urma divorțul.

Citește și: Britney Spears s-a sărutat cu Madonna la propria nuntă. Au reeditat sărutul iconic din 2003. Poze năucitoare de la petrecerea plină de staruri

Citește și: Scandal cu poliție la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a fost arestat în curtea solistei. Imagini terifiante cu scena la care au asistat Madonna, Paris Hilton și alte staruri de la Hollywood