Controversata artistă se bucură de succes pe toate planurile. Face senzație la Las Vegas cu concertele ei, unde pe 31 decembrie a fost protagonista unui show de zile mari, iar acum se pare că e convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Ea s-a logodit în mare secret cu iubitul ei Sam, în vârstă de 23 de ani, și cei doi plănuiesc să meargă la altar anul acesta. „Ei își doresc ceva intim și clasic, în preajma zile de Valentine’s Day. Toată lumea se bucură pentru ei și ea este fericită că familia ei l-a acceptat pe Sam”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Britney Spears se mărită a treia oară. Soțul ei este cu 13 ani mai tânăr. Iată cum aratăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:Cele mai amuzante replici ale familiei regale. Râzi în hohote

Britney a mai fost căsătorită de două ori

Britney nu prea a avut noroc în dragoste. Ea a avut o relație de lungă durată cu Justin Timberlake, iar apoi a fost căsătorită cu Jason Allen Alexander  în 2004, de care a divorțat după doar câteva luni de mariaj, iar din 2004 până în 2007 a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline cu care are doi copii:  Sean Preston, 11 ani, și  Jayden James, 12 ani. Mai mult, artista se pare că își dorește chiar să devină din nou mamă.

Artista a trecut printr-o transformare spectaculoasă. După ce a devenit mămică s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Însă, în ultimul an a reușit să slăbească spectaculos și își pune foarte des imagini din sala de fitness, precizând că sportul este cel care a ajutat-o să-și recapete silueta.

Citește și: