Britney Spears se mărită azi, 9 iunie, cu logodnicul ei, antrenorul de fitness și modelul Sam Ashgari, în cadrul unei ceremonii intime, au dezvăluit surse apropiate cântăreței, potrivit TMZ.

Britney Spears se mărită. Doar fratele a fost invitat

Artista în vârstă de 40 de ani și iubitul ei de 28 de ani vor spune „Da” în fața unei liste foarte restrânse de invitați, de aproximativ 100 de persoane, care nu îi include pe mama lui Britney, Lynne Spears, pe tatăl Jamie Spears sau pe sora vedetei, Jamie Lynn Spears.

Potrivit TMZ, încă nu se știe cine o va conduce pe Britney la altar, dar ea l-a invitat pe fratele Bryan, singurul membru al familiei care acces la eveniment. Se pare că rochia de mireasă este creată de Donatella Versace. La începutul acestui an, designerul italian a vizitat-o pe Britney la casa ei din Los Angeles, pentru a stabili detaliile legate de ținută.

Britney Spears a implinit 38 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Britney a suferit un avort spontan la o lună după ce a dezvăluit că e gravidă

La mijlocul lunii mai, Britney Spears le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că ea şi partenerul ei, Sam Asghari, „şi-au pierdut copilul minune”. Britney anunţase că este însărcinată la câteva luni după ce a scăpat de tutela tatălui. „Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a scris solista, pe rețelele sociale.

„Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până am ajuns mai departe, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, a spus ea. Britney Spears este deja mamă a doi copii: Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi din relația cu Kevin Federline.

Citește și: Iubitul lui Britney Spears spune care este adevărul legat de starea cântăreței. Iată și mesajul ei. A fost sau nu internată forțat?

Citește și: Era în al nouălea cer de fericire când a aflat că este însărcinată cu logodnicul ei. Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina