Potrivit site-ului  TMZ, Spears s-a internat în mod voluntar unui centru de sănătate mintală, în urmă cu aproximativ o săptămână, ca să îşi ia ”ceva timp pentru sine”.

O sursă apropiată cântăreţei a declarat că Jamie Spears nu se simte bine după a doua intervenţie chirurgicală prin care a trecut în urmă cu trei săptămâni, iar Britney suportă cu greu suferinţa lui îndelungată.
”Ei sunt foarte apropiaţi. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane”, a declarat sursa pentru Reuters.

 

View this post on Instagram

 

We all need to take time for a little „me time.” 🙂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney Spears, devastată după ce tatăl ei a fost la un pas de moarte

Spears, în vârstă de 37 de ani, a anunţat în luna ianuarie că renunţă la toate concertele şi angajamentele profesionale programate pentru a fi alături de familie după ce tatăl său, Jamie, a fost la un pas de moarte, în noiembrie, când a suferit o ruptură de colon, potrivit  Agerpres.

”Cu toţii avem nevoie să ne luăm ‘ceva timp pentru sine”, a scris celebra interpretă a melodiei ”Stronger” într-un mesaj publicat miercuri pe Instagram.

De asemenea, vedeta a publicat un citat: ”Îndrăgosteşte-te de a avea grijă de tine, de minte, trup şi spirit”.

Jamie Spears ar fi fost cel care a revitalizat cariera fiicei sale adolescente după ce viaţa ei scăpase de sub control în perioada 2007-2008. Spears a devenit un fenomen în lumea muzicii pop în 1999 odată cu apariţia single-ului său de debut ”… Baby One More Time”, urmat de hit-uri precum ”Oops!… I Did It Again”.

Citește și: