Britney Spears (40 de ani) şi logodnicul ei, Sam Asghari (28 de ani), s-au căsătorit joi, 9 iunie, la vila lor de 7,4 milioane de euro, de lângă Los Angeles. Petrecerea a fost restrânsă, dar nu au lipsit cele mai bune prietene ale miresei, printre care Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore și Selena Gomez. A fost prezentă și Donatella Versace, cea care i-a creat lui Britney rochia de mireasă. Fetele, toate cu averi amețitoare, s-au distrat și au făcut poze care au împânzit rețelele sociale. Madonna a avut grijă să posteze cele mai interesante fotografii, printre care și una în care se sărută pe gură cu Britney Spears. Imaginea a strâns, în nici 24 de ore, peste 1 milion de like-uri.

Britney Spears și Madonna, în 2003 și în 2022. Fotografii Profimedia / Instagram

Britney Spears s-a sărutat cu Madonna la nuntă

Astfel, Madonna și Britney au reeditat la nuntă celebrul sărut din 2003, de acum aproape 20 de ani, unul dintre cele mai socante momente din istoria premiilor MTV. Cântăreaţa Britney Spears a fost sărutată, pe neaşteptate, pe gură, de mai experimentata ei colegă, cântăreaţa Madonna. Gestul şocant a avut loc la gala MTV Video Music Awards, care s-a desfăşurat la Radio City Music Hall din New York , la 29 august 2003. Madonna a sărutat-o atunci și pe Christina Aguilera, care se afla și ea pe scenă. „Britney, pari atât de fericită și de îndrăgostită. Vă doresc numai bine, ție și lui Sam! Seara trecută s-a lăsat cu distracție și transpirație”, i-a scris Madonna, lui Britney, pe Instagram.

nunta-britney-spears-13SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Britney Spears și Sam Asghari, nuntă ca în basme

Nunta lui Britney Spears cu modelul și antrenorul de fitness Sam Asghari a fost desprinsă parcă din poveștile celebre. Mireasa a fost plimbată cu o caleașcă ca a Cenușăresei, tapetată cu trandafiri. Până și calul a fost pregătit „la patru ace”. A avut copitele vopsite cu praf de aur și a purtat colane de flori pe coamă. Din poze se mai observă o scenă cu mirii la balcon, într-un moment plin de romantism, iar arcadele de flori, candelabrele de cristal și cortul în nuanțe de roz pastel au completat decorul feeric. Britney și-a dorit să se simtă ca o prințesă și se pare că a și reușit. La final, mirii au avut parte și de celebrul moment cu limuzina cu plăcuță pe care scrie „Just Married”

Citește și: Scandal cu poliție la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a fost arestat în curtea solistei. Imagini terifiante cu scena la care au asistat Madonna, Paris Hilton și alte staruri de la Hollywood

Citește și: Britney Spears se mărită azi pentru a treia oară. A invitat un singur membru al familiei